מידע שימושי טיפולי שיניים ע"י סטודנטים בבית הספר לרפואת שיניים

מיימון ב

משתמש פעיל
האם שמעתם פעם על סטודנטים שמטפלים טיפולי שיניים במחירי ריצפה והאם מישהו כאן טיפל אצליהם ? ואם כן איפא הם נמצאים ? איזה מהם מומלץ? ניקוי שיניים שמעתי כבר מזמן שהם עושים בחינם , השאלה טיפולים מורכבים והשתלות אם זה לא סיכון?

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בבירורים שערכנו לא מזמן לגבי טיפולי שיניים (נסיגת חניכיים), המליץ לנו רופא מכבי(!!) לבוא אליו פרטי באוניברסיטת בר אילן ששם העלות זולה משמעותית מהקופות ומרופאים פרטיים. הוא הדגיש שהטיפול נעשה על ידו ולא ע"י הסטודנטים כך שהרמה היא לכאורה גבוהה. התיעצנו ואין חשש לטפל שם (אם כבר החשש גדול יותר אצל רופאי הקופות...)
בסוף הלכנו לרופא מדהים ללא בצע כסף שעשה מה שנכון וצריך לעשות ולא כמו שרובם הולכים לפי כללי הרפואה והספר היבש. - והמחיר, לא מגיע לשליש אפילו ממה שהיינו יכולים לשלם אפילו באוניברסיטה...
בהצלחה

please1234

משתמש רשום
אפשר גם במרכז האונברסיטאי בהדה עין כרם, שמעתי על הרבה שעשו ונהנו, חןץ מהזמן שזה לוקח להם כפול...

לגעת בנקודה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אגב החברה שלי עשתה יישור שיניים אצל סטודנט (ב2000 ש''ח - זו באמת חיסכון) היה לה המון בעיות במשך הטיפול ובדיוק עכשיו (אחרי 5 שנים לאחר סיום הטיפול) פגשתי אותה עם קוביות על השיניים (כמובן שהיא נשואה + ילד) תנסו לענות לבד עם זה שווה?

yaeli

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
יש לי קצת מעורבות בעולם רפואת השיניים, ואנסה לענות בזהירות:
טיפולי שיניים מורכבים כגון טיפולי שורש, יישור שיניים, כירורגיה והשתלות - לא הייתי סומכת על נסיונו קצר המועד של הסטודנט, אפילו הטוב ביותר.
בהחלט ללכת אליהם בנושאי רפואת שיניים משמרת ומונעת: ניקוי, סתימות וכדו'.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
ממליצה מאוד על הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם! הסטודנטים לא זזים בלי אישור מגבוה והעבודה מצויינת! אני מדברת גם על סתימות, גם על טיפולי שורש וגם על יישור שיניים (היו אצלנו במשפחה מקרים קשים ביותר ונעשתה עבודה מעולה!).
ישנם 2 חסרונות:
א. המרחק (תלוי איפה גרים... אבל בסך הכול עין כרם זה מקום רחוק ממרכז העיר)
ב. הזמן. כן, זה נכון שזה לוקח יותר זמן מהרגיל.

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י לגעת בנקודה;846168:
אגב החברה שלי עשתה יישור שיניים אצל סטודנט (ב2000 ש''ח - זו באמת חיסכון) היה לה המון בעיות במשך הטיפול ובדיוק עכשיו (אחרי 5 שנים לאחר סיום הטיפול) פגשתי אותה עם קוביות על השיניים (כמובן שהיא נשואה + ילד) תנסו לענות לבד עם זה שווה?

לא בטוח שזה קשור!
אני מכירה כמה סיפורים על כאלה שהיו צריכים להחזיר את הקוביות וכד' אפילו שטיפלו אצל מומחים. לפעמים זה פשוט סוג של שיניים/חניכיים, נסיגות וכד' שלא קשורות לאיכות הטיפול!

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
הדסה עין כרם - מומלץ ביותר
בתור אחד שגר באזור יש לי הרבה חברים שמטופלים שם במחירי 0 ועבודה מעולה.

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אם זה לילדים הזמן הוא רכיב מאד משמעותי ולא שווה לפתח אצל ילדים טראומה בשביל המחיר- מהכרות עם מקרה כזה)

mbr10

משתמש רשום
מי יכול לתת את המספר לתיאום עם הדסה עין כרם?
תודה מראש

גילה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
כשהייתי ילדה טופלתי באוניברסיטה ברמת אביב, ע"י סטודנטים, דווקא בגלל שהיה לי מקרה מסובך יותר, ונשלחתי לשם ע"י רופא ליישור שיניים, כי שם יש להם את כל המומחיות.
לפני הטיפול הפרופסור היה מסכם עם הרופא (הסטודנט היה בעצמו כבר רופא והיתה לו מרפאה משלו) מה לעשות, ולא שיחררו אותי לפני הביקורת שלו בגמר הטיפול.
בגלל שהם מלמדים ע"י המקרים הללו - היו מצלמים מידי פעם, לוקחים עוד מידות גבס וכו' לשם מעקב, וברור שזה גם היה לטובתי.
אין לי מושג מה קורה שם היום, אבל אז קיבלתי טיפול מיוחד במחיר אפסי.

tkh

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
לילדים אין צורך הכל זה.
המחיר (עד גיל 12 כמדומני) נקבע ע"י מ.הבריאות ל-20 ש"ח לטיפול.

בעצם היום

משתמש פעיל
יש למישהו שניסה מידע עדכני לגבי טיפולי שיניים באוניברסיטת תל אביב?
איכות, זמן וכו'
אודה למידע

Love to design

משתמש רשום
פניתי להדסה עין כרם בשביל טיפול עזרה ראשונה
אמרו לי שהמחיר 405 ש"ח
זה מחיר נורמלי או יקר?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה