וואי תמר זה מהמםם!!!
תודה אלישבע!עבודות מהממות!!
אהבתי במיוחד את: "מים רבים" ואת "והשב כהנים"
אבל הכי את הקפה טורקי - ואוווווו
אני גם קינאתי בכולם, ולכן לקחתי מוקאפ.... (שששש....)@תלמידים איך עשית את התלת המטורף הזה?
אולי תעשה לי הדרכה?
זה פוטושופ? (אם לא, אז אוף.) איפה?
די יש פה כאלו תלתיים יפים, גם אני רוצה לדעת איך עושים את זה.
תודה.הקובץ לא נתמך בסינון אוטומטי, אוכל לשלוח לך אותו אם תרצה.
אגב, מה הסיפור של הפרופילים שהשתנו?
אמרו ראש חודש.מתי נגמר האתגר?
אז עכשיו!אמרו ראש חודש.
ומתלמידי(ם) יותר מכולם!! וואו!!תרומתי; הוורודה.
זהו טרנד שהיה רווח לפני שנים רבות, בערך 1,468 שנה לפנה"ס, ישנם תיעודים וממצאים מעניינים על קריאת שם ה' קל עולם כבר בשנים אלו.
נעשה בהשראת יצירות קליגרפיות של האמן גיא טמם, ובהשראת תמונת הפרופיל החדשה שלי
צפה בקובץ המצורף 764820
זה גם לאתגר?ומתלמידי(ם) יותר מכולם!! וואו!!
האמת לא ידעתי עם לעשות צפה בקובץ המצורף 765485 על התוכן או צפה בקובץ המצורף 765486 על המלל אז עשיתי פשוט צפה בקובץ המצורף 765487
כן אני יודע שזה מוקאפ אבל זה עדיין מושלללם!
אגב למה אתה עם הלוגו המיושן? החדש הרבה יותר הולם אותך צפה בקובץ המצורף 765488 צפה בקובץ המצורף 765489
געוואלדיג!מדגם מעיצוב ללוח שנה יום הולדת 2019 עם טיפוגרפיה טרנדית דאז..
עם איחול והשם של החוגג
(C)
צפה בקובץ המצורף 765362צפה בקובץ המצורף 765363צפה בקובץ המצורף 765364צפה בקובץ המצורף 765365
מה לאתגר?זה גם לאתגר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: