יושבים בבית ומחכים לצאת השבת...יש למישהו מושג מה עושים בלונדון עם תינוק בשבת? כי הבנתי שאין עירוב.
יושבים בבית ומחכים לצאת השבת...
לא חושבת שזה בלי הזמנה בדרכי נועםיש אוטובוסים כל הלילה אל גולדס גרין ישר ביציאה מהשדה ב12 פאונד
ויש את דרכי נועם שעושים הסעות לפי הטיסות שמגיעות מישראל בלי שצריך להזמין מקום.. ב25 פאונד ולוקחים אותך עד איפה שאתה צריך..
שאני צריך להגיע ללונדון אני אוהב לישון בקינג סולומון מאוד פשוט אבל זול ומיקום מרכזי!!!!
לוקחים גוי שלוקח את העגלה לאן שצריךיש למישהו מושג מה עושים בלונדון עם תינוק בשבת? כי הבנתי שאין עירוב.
יושבים בבית ומתענגים עם השבת
מותר?לוקחים גוי שלוקח את העגלה לאן שצריך
נכון ללפני חודש!לא חושבת שזה בלי הזמנה בדרכי נועם
אף אחד שם לא עושה את זה.לוקחים גוי שלוקח את העגלה לאן שצריך
אני חושב שכמעט תמיד יוצא יותר זול, כי קיווי לוקח על התיווך וכו'.לגבי טיסה אני מחפש בקיווי ואז נכנס לאתר של החברה הזולה לפעמים יוצא לי יותר זול..
אסור הלכתיתלוקחים גוי שלוקח את העגלה לאן שצריך
בן כמה התינוק? יודע ללכת לבד? זה מאוד משמעותי בהלכה! (יש לי שכנה שלא מטלטלת את התינוק הקטן, וכן מטלטלת את אחיו הגדול...)יש למישהו מושג מה עושים בלונדון עם תינוק בשבת? כי הבנתי שאין עירוב.
איזי ג'ט זול משמעותית מוויז אייר.
כמו"כ יכולים להיות הבדלים משמעותיים בשעות, לאו דווקא לפי תאריך.
וכן ימי שלישי בד"כ טיסות זולות יותר. שווה להכנס לאתר שלהם לבדוק.
ואז אין לך מקום למזוודות יד.אם אין לכם תמונה של המטוס, תלכו אחרונים לגייט,
דבר ראשון סטמפורד-היל - stamfordhill (ולא סטנפורד).חשוב להחליט ראשית באיזה איזור יהודי בלונדון בוחרים להשתכן.
יש את שכונת גולדרס גרין ( שנמצאת בטווח של שעה משדה תעופה גטוויק, ו-40 דקות מלוטון)
ויש את שכונת סטנפורד היל (שנמצאת בטווח של 20דקות מלוטון ושעה+ מגטוויק)
אני פחות מתמצאת גולדרס גרין.
בתוך סטנפורד היל יש המון חנויות כשרות עם מגוון מאכלים גדול שאפשר בקלות ממש להסתדר עם זה לדוג' יש מעדניה של גרודינסקי בקלפטן קומן קרוב לצומת של סטנפורד שיש בה מגוון ענק של ארוחות בוקר, צהרים, תוספות, סלטים, לחמים, קינוחים וכו'.
כמוכ כדאי לשבת קצת לעשות בדיקה של התמצאות באזור. מאד קל להמצא ברכבות. יש מפות של טיוב וקונים כמו רב קו (נקרא אויסטר) ו....תהנו.
יותר משעה לקח ליסטמפורד היל רחוקה מלוטון 20 דקות??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: