h12 dualאיזה דרימי יש לך?
h12 dualאיזה דרימי יש לך?
את מתכוונת ללH14דאול, או גם בלי הדאול??לי הסוכן אמר שהH12 PRO מצוין במחיר פצצה רק 1450 ש"ח הH14 קצת יותר עוצמתי לא מאוד מורגש
היתרון בH14 שהוא נשכב 180 מעלות למי שחייבת, הH12 כמעט 180 מעלות יש לי חברות שממש מרוצות ועוד כמה שהזמינו עכשיו בקבוצות רכישה
גם בלי הדאול דגמי 14 נשכבים 180 מעלותאת מתכוונת ללH14דאול, או גם בלי הדאול??
כןהדרימי H14 יש לו ניקוי עצמי וייבוש עצמי?
את לא מרימה את כל ה"גדולים האלו" לפני שטיפה?היי לא שמתי לב אם דיברו על זה או לא [ נראה לי שלא...]
איך השואבים הללו מתמודדים עם לכלוכים גדולים [כוסות ח"פ ניירות גדולים שקיות ניילון]
האם בעצם צריך קודם כל לטאטא את הבית מכל החריגים האלו? זו כבר עבודה כפולה...
היי לא שמתי לב אם דיברו על זה או לא [ נראה לי שלא...]
איך השואבים הללו מתמודדים עם לכלוכים גדולים [כוסות ח"פ ניירות גדולים שקיות ניילון]
האם בעצם צריך קודם כל לטאטא את הבית מכל החריגים האלו? זו כבר עבודה כפולה...
נכון.נוסע קדימה ואחורהנכון צודקת בדואל יש מנגנון לקלילות מירבית אחורה וקדימה
גם H14 הרגיל נוסע אחורה וקדימה בדקתי עכשיו שוב עם אישה שיש לה בבית
איפה קנית אותו ב1450? ראיתי הכי זול ב1990.לי הסוכן אמר שהH12 PRO מצוין במחיר פצצה רק 1450 ש"ח הH14 קצת יותר עוצמתי לא מאוד מורגש
היתרון בH14 שהוא נשכב 180 מעלות למי שחייבת, הH12 כמעט 180 מעלות יש לי חברות שממש מרוצות ועוד כמה שהזמינו עכשיו בקבוצות רכישה
הוא לא הרבה זמן אצלנו, כך שאני לא יודעת לאורך זמן,הדגם הזה? וואו. תודה!
תוכלי לענות לי על השאלות האלו?
וכמה זמן הוא כבר בשימוש אצלכם? מחזיק מעמד ללא תיקונים?
תודה רבה!!!
לא חייב את הנוזל שלהמישהו יודע מה לגבי הדרימי H12 או H14 לגבי הנוזל??? מאיפה קונים, כמה עולה?
האם חייב דוקא את הנוזל שלהם?
איזו חברה? דרימי?תשובת החברה
לגבי איזה חומר- אפשר להשתמש בכל חומר שיש בו עד 5% חומר פעיל.
השערות נכנסות לפילטר ואת מרוקנת אותושאלה לבי הדרימי h14 הרגיל- האם הוא מתמודד יפה עם שערות ארוכות שעל הרצפה והן לא מסתבכות בגלגלת?
ואיך זה בh12?
הגיע הדרימי?יום ראשון נכנס להפצה. בעזרת ה'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: