לאאולי למישהו יש מידע,
קניתי עכשיו את הדרימי H14 וכשאני שמה אותו במטען הוא משאיר שם שלולית של מים. זה תקין?
לא אמור להיות כך, גם לי יש רצפה מבריקה.וגם כשאני שוטפת עם זה, זה משאיר סימנים מכוערים על הרצפה (יש לי רצפה מבריקה)
לאאולי למישהו יש מידע,
קניתי עכשיו את הדרימי H14 וכשאני שמה אותו במטען הוא משאיר שם שלולית של מים. זה תקין?
לא אמור להיות כך, גם לי יש רצפה מבריקה.וגם כשאני שוטפת עם זה, זה משאיר סימנים מכוערים על הרצפה (יש לי רצפה מבריקה)
לא מבינה..לא מגיע עד קו 0, אלא חצי ס"מ מהקיר, את הלכלוך היבש מצליח לשאוב, אבל לא לנקות לכלוכים בקצה:
צפה בקובץ המצורף 1741284
שמתי את החומר, ופשוט לחצתי על כפתור ההפעלה. איך אני יודעת אם זה מצב אולטרה?שמת את החומר של דרימי?
הפעלת על מצב רגיל? (לא אולטרה)?
המברשת נקיה, בלי שערות ודברים שנתפסו בה? (מדי פעם צריך לשחרר אותה מהתושבת שלה ולנקות, מעבר לניקוי העצמי).
שמת חומר בכמות מתאימה, ומילאת את המיכל במים?שמתי את החומר, ופשוט לחצתי על כפתור ההפעלה. איך אני יודעת אם זה מצב אולטרה?
המברשת נקיה, המכשיר חדש, זאת פעם ראשונה שהשתמשתי...
כמה זמן יש לך את המכשיראיך התחזוקה של המכשיר? מה זה דורש?טינקו S7 בלי לחשוב אפילו על משהו אחר!!!
זה מטורףףףףףף
מאז שהטינקו הגיע המגב והסמרטוט במחסן....
כל היום עובדדדד
והכל הוא עושה ה כ ל ! ! !
מי שכתב קו 0 מהקיר לכאורה התכוון חצי ס"מ מהקיר (או שלא שם לב מה קורה צמוד לקיר, או שמלכתחילה פחות מתלכלך אצלו ולכן פחות שם לב לעניין)לא מבינה..
זו היתה המעלה היחידה בטינקו מול דרימי, וגם זה לא נכון?
כלומר: מי שכתבה שטינקו מגיע לקו 0 מהקיר, סתם כתבה?
אני באמת מנסה להבין..
ואגב, הדרימי מגיע קרוב יותר לקיר...!
יפה מאוד. מצויין.מי שכתב קו 0 מהקיר לכאורה התכוון חצי ס"מ מהקיר (או שלא שם לב מה קורה צמוד לקיר, או שמלכתחילה פחות מתלכלך אצלו ולכן פחות שם לב לעניין)
המברשת של הדרימי והטינקו מחוברת למכשיר באותו אופן, כך שלכאורה בעניין הזה אין הבדל בינם
בשימושים הראשונים גם לנו היו סימנים על הרצפהשמתי את החומר, ופשוט לחצתי על כפתור ההפעלה. איך אני יודעת אם זה מצב אולטרה?
המברשת נקיה, המכשיר חדש, זאת פעם ראשונה שהשתמשתי...
כלומר??בשביל זה קניתי בעלי אקספרס מגדרת פלסטיק
האם זה כדאי לגמילה של ילד לשאוב את הפספוסים או שזה דוחה וזה לא מתנקה בניקוי עצמי ? מדברת על הדרימי
אני משתמשת רק עם מים, והרצפה מבריקההההיש לי ריצופ קרימיקה, ואני מנקה רק במים.
האם חייבים בדרימי חומר ניקוי? או שניתן להשתשמש במים בלבד?
מגרדת פלסטיק, בדומה לשפכטל...כלומר??
גמני.אני משתמשת רק עם מים, והרצפה מבריקהההה
יש כאלה עם חלקים יעודיים לשואב (כמו דרימי 12)השואבים-שוטפים האלו יכולים לתפקד גם כשואבי אבק? זה מספיק חזק בשביל שטיחים, ספות?
הדרימי 12 מתאים כשואב אבק. לספות, שטיחים, מסילות, רכב, וכו'.השואבים-שוטפים האלו יכולים לתפקד גם כשואבי אבק? זה מספיק חזק בשביל שטיחים, ספות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: