אין מידע.יש כאן מישהו שיכול לעזור לי. אני ברומא. מחפשים מידע על מסעדות מהדרין. עכשיו,
מזה הרבנות הראשית רומא
אין מידע.יש כאן מישהו שיכול לעזור לי. אני ברומא. מחפשים מידע על מסעדות מהדרין. עכשיו,
המדריך שכתבת על איטליה מדהים!!כאן יש רשימה מעודכנת עם הדגשות לגבי מהדרין:
מסעדות כשרות ברומא: אוכל כשר מעודכן ל- 2023
מסעדות כשרות ברומא - אוכל כשר ברומא: מסעדות, חנויות, סופר כשר, מאפיות ועוד. מסעדות בשריות וחלביות באזור הגטו היהודי ובאזור פיאצה בולוניה.metaylimbkipa.com
תודה רבה המידע מאד עוזרורונה מקסימה לטיול יומי או אפילו חצי יום. יש בה גם קניון שווה. כתבתי עליה קצת כאן:
72 שעות באגם גארדה, טיול משפחתי לאיטליה
במסגרת טיול משפחתי לצפון איטליה בילינו 72 שעות באגם גארדה. כאן תוכלו לקרוא על החוויות שלנו, ולקבל טיפים והמלצות לטיול באזור.metaylimbkipa.com
אם את רוצה מידע מפורט ומורחב יותר על צפון איטליה, כאן יש לך מדריך חינמי לצפון איטליה:
מדריך לצפון איטליה במתנה!
מדריך לצפון איטליה והאגמים כולל הדולומיטים: סירמיונה, מלצ'סינה, לימונה, ריבה דל גרדה, ורונה, בורגטו, ונציה, קומו והדולומיטים.bit.ly
הבנתי שא"א לאכול ברומא כלום וגם לא אצל אף אחד. לא כמו מילאנו וונציה.הגעתי לשרשור הזה מאוחר מדי...
אז כבר יש כרטיסים , וא"א לבטל
נהיה ברומא בעז"ה בבין הזמנים אב
יש המלצות על מקומות לינה טובים וזולים יחסית לבין הזמנים אב ?
משפחה עם 3 ילדים
יש לאיטלקים מס גולגולת שערוריתי שבהחלט מתאים לצאצאי אספסיאנוס שחיק טמיא , יצא לשהות של כמה לילות 100 יורו !!! ( המס נגבה כמובן ע"י המלון/ דירה )
המלצות על מקומות מענינים ברומא והסביבה - יש?
מבחינת אוכל קראתי שיש כמה מסעדות כשרות ומה שחשוב מהדרין וחלב ישראל
קראתי גם שיש רשימה של מוצרים כשרים שאפשר לקנות בכל מכולת , אבל לא מצאתי ,
יש מי מחזיק רשימה רלוונטית לאיטליה?
וחלב ישראל בקרטון - טרי/עמיד ?
ומה לגבי שבת ???
אבל אחרי מה שנכתב על ידי @הדסדס אני די לחוץ שנאלץ להסתפק בלֶחֶם צָר וּמַיִם לָחַץ...
תודה רבה לכל העוזרים המסייעים והמייעצים
יש לך פרטים שלהם?הבנתי שא"א לאכול ברומא כלום וגם לא אצל אף אחד. לא כמו מילאנו וונציה.
יש איזה 3 זוגות ישראלים שאפשר אצלם.
לא אין לי,
יש לך פרטים שלהם?יש ברומא עכשיו 6 זוגות חרדים ליטאים מהארץ שעושים שם שליחות
מקפיץיש ברומא עכשיו 6 זוגות חרדים ליטאים מהארץ שעושים שם שליחות
באב אני מקווה בשביל כולנו שלא נהיה פה. חם ופרוץ.
חבל שלא היה לי מספר שלך....אנחנו ברומא
הגלידה של מרלן כן. ממש בעיניים עצומות.חבל שלא היה לי מספר שלך....
אכלנו במסעדה חלבית...(אני מכניסה את זה לרשימת הסליחות שלי בחודש אלול אנחנו עם מצפון...)
אין שום דבר במכולת!!!
תביאו הכל איתכם מראש!
קחו דירה כדי שיהיה לכם גז ותביאו סיר ומחבת מהארץ מהארץ.
הגלידה שם כשרה???
התכוונת לגלידה שליד המאפיה הקטנה?הגלידה של מרלן כן. ממש בעיניים עצומות.
כן. חנות פיצית ממש ליד בית הכנסת הגדולהתכוונת לגלידה שליד המאפיה הקטנה?
אם ההיתי יודעת מראש בטח שההיתי לוקחת מחבת בכיף. זה חלק מהחוויה.
פשוט רב המקומות באירופה המכולות די מתפקדות.
תודה רבה , כל מה שפירטת עזר מאודבאב אני מקווה בשביל כולנו שלא נהיה פה. חם ופרוץ.
לגבי דירות אני לא יודעת בכלל אבל אשאל חברה ששוכרת הרבה לקרובי המשפחה שלה.
מסעדות.
יוטבתה חלבי אפשר לסמוך.
ליטל טריפולי לא במרכז אבל אם אתה יוצר קשר מראש ומבקש גלאט אתה יכול לאכול כל השאר (למעט פלור שקצת רחוקה( אני לא ממליצה לשומרים כשרות ברמה של מעבר לרבנות לאכול כאן.
אולי 'בבגטו' החלבי בלבד!!! שבגטו ואם אתה ממש רוצה להיות רגוע תבקש לזרוק קיסם לתנור, אל תבהל אם לא יאבו את זה.
הפיצה שלהם נחשבת לאחת הטובות ברומא.
לסבר לכם את האוזן יש כאן מאפיה בכשרות רבנות רומא שבתוך אותה חנות חלק אחד כשר ובחצי השני מוכרים בשר חזיר בסנדויצים. כמובן שאף אחד לא בודק שם מי מחליף את הכפפות ושוטף ידייים. מי שזה כשר לו אז כן, זו מאפיה כשרה ממש.
אני לא רוצה שיתלו אותי אם הדברים יצאו אחוצה אז מעדיפה לא להמשיך לפרט.
חלב ישראל עמיד אתה יכול לקנות תמיד ביוטבתה, גם גבינות. לפעמים יש לו גם יוגורט, משהו חדש כאן...
מה לעשות באזור... אתם עם רכב? עם ילדים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: