חשבתי לומר
משתמש רשום
יש מסעדה כשרה וטובה באיזור?
אולי באור עקיבא הסמוכה ?!יש מסעדה כשרה וטובה באיזור?
אני מבין שאין לכם גוגל..כמה עולה כניסה?
סוג | מחיר |
---|---|
מבוגר | ₪ 39.00 |
ילד | ₪ 24.00 |
מבוגר בקבוצה | ₪ 33.00 |
ילד בקבוצה | ₪ 20.00 |
סטודנט | ₪ 33.00 |
אזרח ותיק | ₪ 20.00 |
כניסה לנמל קיסריה | ₪ 14.00 |
יש חלק בתשלום - פתוח רק בשעות היום, נדמה לי עד 16:00
וישנו חלק בלי תשלום - פתוח בכל שעות היממה
הנוף מדהים, ולכן מוצלח הרבה יותר בשעות היום.
החלק בתשלום מעניין רק לדעתי רק למי שאוהב ארכיאולוגיה ו/או היסטוריה.
אחרת החלק שלא בתשלום מספיק לגמרי.
תודה על הפירוט, אפשר ללכת ברגל ישירות מהגן הלאומי עד לחוף הקשתות?מדייקת את מה שכתבת:
הכניסה לגן הלאומי בתשלום לא גבוה (14 ש״ח), עד 17:00, לאחר מכן המקום פתוח ללא תשלום, ויש בו מסעדות, עתיקות, טיילת, והוא מקסים ביותר! בוודאי לזוגות, אבל גם לכל טיול או עצירה בדרך או בחזור מהצפון.
בנוסף לזה בתוך המתחם יש את אזור העתיקות שהוא בתשלום גבוה יותר (39) והוא נסגר ב 17:00 ואין אפשרות להכנס אליו לאחר מכן. לא הייתי שם אז אני לא יודעת להמליץ.
בנוסף יש לא רחוק את חוף הקשתות (הכניסה דרך היישוב קיסריה) שהוא חוף ים מדהים!!! (לא מוכרז) והרבה מגיעים לשם לצילומים על רקע הקשתות ובשקיעה. רק שבקיץ אנשים באים אליו לרחצה אז ממש בעייתי להיות שם....
לא ניסיתי. אם הייתי מנסה אז זה היה על ידי הליכה על החוף עצמו, ולא דרך הכבישים.תודה על הפירוט, אפשר ללכת ברגל ישירות מהגן הלאומי עד לחוף הקשתות?
כן.תודה על הפירוט, אפשר ללכת ברגל ישירות מהגן הלאומי עד לחוף הקשתות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: