טיול בחו"ל טיול בגאורגיה - באטומי או טביליסי ?

dasi971

משתמש רשום
אשמח לשמוע על גאורגיה מבחינת התניידות בתחבורה ציבורית?
שווה לטוס לשם מאשר לבודפשט? פשוט יש שיקול
מבחינת בטיחותי ל4 בנות
ואם באמת שווה יותר מבחינת נופים,אטרקציות וכו
אני מדברת על אזור חנוכה בערך
תודה.

קוויק

משתמש מקצוען
אשמח לשמוע על גאורגיה מבחינת התניידות בתחבורה ציבורית?
שווה לטוס לשם מאשר לבודפשט? פשוט יש שיקול
מבחינת בטיחותי ל4 בנות
ואם באמת שווה יותר מבחינת נופים,אטרקציות וכו
אני מדברת על אזור חנוכה בערך
תודה.
אחרי שהייתי בשתיהן, הייתי חוזרת על בודפשט בלי התלבטות.

לגבי תחבורה ציבורית, בגאורגיה יש, אבל קצת מסובך ומוניות עולות כמה שקלים אז לא שווה להתעסק עם זה
מחוץ לגאורגיה, לא הולך כ"כ תחבורה ציבורית, רק אם רוצים להגיע להרים שזה 12 שעות נסיעה, אז יש מטרושקה על הבוקר שלא תמיד יש בה מקום...
לטיולים רגילים מחוץ לעיר לוקחים נהג שמכיר ולוקח למקומות מעניינים.

יעקי מ

משתמש חדש
אנחנו מתכננים בעז"ה ליסוע לשם אחרי פסח..
בינתיים האטרקציות שביררנו עליהם מחירים ממש דומים לארץ.. לדוגמה: קארטינג 70 לארי לאדם, ספא סביבות 150 לארי לשעה ועוד..
השאלה שלי יתכן וכל המחירים האלה זה בגלל שהכל דרך מקורות ישראלים או שזה המחירים שם?
ניסיתי לחפש שם ספא או בריכה או משהו כזה פרטי להשכרה ולא מצאתי אולי תוכלו לעזור לי

קוויק

משתמש מקצוען
ניסיתי לחפש שם ספא או בריכה או משהו כזה פרטי להשכרה ולא מצאתי אולי תוכלו לעזור לי
אני יודעת שבקראון פלאס במלון, הם נותניםאת הבריכה לפי שעות למי שרוצה מבחוץ, תלוי כנראה בעומס שלהם וכו
ויש ספא במרכז העיר שזה חדר נפרד, לא הייתי, אבל הבנתי מאחרים שמתאים לשומרי מצוות.

יעקי מ

משתמש חדש
אני יודעת שבקראון פלאס במלון, הם נותניםאת הבריכה לפי שעות למי שרוצה מבחוץ, תלוי כנראה בעומס שלהם וכו
ויש ספא במרכז העיר שזה חדר נפרד, לא הייתי, אבל הבנתי מאחרים שמתאים לשומרי מצוות.
מה זה מרכז העיר יש לכם לאיפה להפנות אותי שאפשר להזמין

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה