טיולים ואטראקציות באזור צפת

• פותח הנושא mali
  • פורסם בתאריך

mali

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אשמח לשמוע מתושבי האזור או כאלו המכירים, רעיונות למסלולים יפים ולא קשים, (למשפחה עם ילדים בלי עגלות) אטרקציות וסתם מקומות מענינים באזור צפת. מה שאפשר בתח"צ עדיף, אן שאפשר לקחת רכב מצפת.

תודה רבה מראש

רבקהא

משתמש מקצוען
פארק עמק התכלת - בכניסה לצפת, פארק יפה מאד, מסלול נחמד, בעלי חיים- מותאם בהחלט לילדים (סוג ל שמורת טבע)

mali

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
תודה רבה רבה.

יש עוד? אפ' קצת להתרחק מצפת בתח"צ או טנדר?

נעליים

משתמש מקצוען
יש את חוצפית המתורגמן
מירון
שמעתי פעם שיש בעין זיתים מקום שאפשר להיות עם ילדים (אבל אין לי פרטים)

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קו 522 או 511 מביא לראש פינה, חצור, איילת השחר וקריית שמונה, בחצור וקריית שמונה יש קווים פנימיים שיכולים לעזור להגיע לכל מיני מקומות, בכל מקרה, בקר"ש יש פארקים יפהפיים, ובחצור קו 3 מביא קרוב מאוד לקבר חוני ולפארק חוני (מרחק הליכה קטן) באשכול של בבא קמא על ספסופה כתבתי עוד המון אטרקציות שניתן לעשות באיזור, כמובן שיותר נגיש עם רכב פרטי, אבל אם אתם חובבי הליכה, זה מעולה!
באיילת השחר יש גינות חביבות (אני מאוד מקווה בשבילכם שהם כבר לא אנטי חרדים, כי כשהייתי שם לפני 4-5 שנים הם סילקו אותנו מגינה ציבורית בליווי כלבים נוראיים וקריאות נאצה...) לא משהו מיוחד, אבל אם תצליחו להגיע לקצרין למשל (בגולן) יש שם פינת חי חמודה שאפשר להאכיל את החיות.

לגבי עין זיתים, מדובר בגינה נחמדה מאוד שניתן לאכול בה, אך אין לשם תחבורה מוסדרת.

עשר

משתמש רשום

לגבי עין זיתים, מדובר בגינה נחמדה מאוד שניתן לאכול בה, אך אין לשם תחבורה מוסדרת.[/QUOTE]
דוקא יש כן תחבורה.
לא זוכרת את מספר הקו אך יודעת בודאות שיש קו כזה, מצפת לצומת עין זיתים ומשם צריך ללכת רגלי 2-3 דק'
המקום נחמד מאד , בכל הפעמים שביקרתי שם היו שם גם כמה נערים שבתמורה ל-5 ש"ח עשו לנו סיבוב על חמור.
יש מתקני משחק לילדים, מקומות ישיבה, ונדמה לי שיש גם גם מקום למנגל.
יש גם שביל להליכה של כמה דק' בין עצי החורשה.

בשם

משתמש סופר מקצוען
רכבל בצוק מנרה,
זה קרוב כך זכור לי

mali

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
תודה רבה רבה

למי שיש עוד מה להוסיף לי - אשמח.
אחפש את האשכול על ספסופה - שושיה. תודה

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הרכבל בצוק מנרה מחלל שבת
אם זה חשוב לך, אם לא יש גם קייאקי כפר בלום מחללי שבת גם.

mali

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אנחנו הולכים רק לאתרים שומרי שבת. אז תודה רבה על העידכון.
ראש הנקרא, רחוק? יש תח"צ? יש שם אפשרות ליהנות בלי להיכנס לאתר מחלל שבת?

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ראש הנקרה בקריית שמונה, אין לי מושג אם יש בכל מקרה, הזכיין בצפון הוא נתיב אקספרס (אבל קווים ששייכים לערים לא חרדיות כמו ת"א וחיפה הן אגד) כדאי לך להתקשר ל8787* כדי לקבל מידע מהימן.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אגב, עמק התכלת הייתי בו לפני שנה וחצי, לא יודעת לשיקולך, אבל חם שם ברמות מטורפות, אין כמעט צל, והפארק פתוח רק בשעות החמות (נראה לי בין 8 בבוקר ל-4 בצהריים) היה שם פעם מקור מים (למעלה) שהיום הוא יבש, אני לא ראיתי שם שום בעל-חי, אלא אם כן זבובים, דבורים וג'וקים מענינים אותך במיוחד, יש שם מסלולים חביבים ונוף פראי ויפה, יש מקום שיורדים אליו במדרגות מאו תלולות ולמטה יש איזה נחלון קטנטן וירוק לטבול את הרגליים.

mali

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
תודה רבה לך על כל העידכונים, את ממש עוזרת לנו, תבורכי.

מה שאת עוד נזכרת אשמח מאוד

mali

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שריתושתוש;n4981139:
יש את טבריה עם כל מה שהיא מוציאה

תודה רבה.
חוץ מהכנרת מה טבריה מציעה?

אנוכי

משתמש מקצוען
יש את מסלול נחל עמוד, מאוד נחמד ומתאים לילדים ג"כ,
יש את מירון, ויש שם ג"כ איזה מסלול מעגלי כזה שמתאים גם עם עגלות לא זוכרת מה שמו,

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה