לי יש בובו החדשה ואני מאאאד מרוצה
כבר כמעט שנה
העגלה של גיל יותר קטן זה בוגבו והבובו יותר נוחה לי
כבר כמעט שנה
העגלה של גיל יותר קטן זה בוגבו והבובו יותר נוחה לי
היי, סליחה שאני שוב מטרידה, אבל עכשיו אנחנו כבר ממש חייבים לקנות- הילד/ה (מנחשת שזו בת.. ) אוכל/ת בפנים?היא ממש נקייה
בהתחלה שמתי עליה מזרון אבל פחות אהבתי וראיתי שאין צורך אז אחרי כמה ימים הורדתי וכבר שנה בערך ככה
מתכוונת לספורט ליין ויינטו?קניתי עגלה זולה - יבוא מקביל של הסילבר קרוסט לפני שנה ולהפתעתי אני נהנת ממנה מאד!
אני שונאת את היויו
קניתי לפני כמעט שנה טיולון של חברת "איזי ווקר" ואני מאד מאד מאד מאד מרוצה ממנו
מוכרים אותו רק בשילב עד כמה שידוע לי
אני מרוצה מאד
עגלה חזקה
יפה (לטעמי)
הבדים לא מתפרקים אבל הכנסתי בערב פסח את כל העגלה לאמבטיה וקילחתי אותה במיים וג'ל כביסה
יצאה כמו חדשה
לי יש דגם מינימאוס. יש עוד כמה צבעים.
טיולון דיסני XS מיני אורנמנט
עיצוב טרנדי לצד קומפקטיות ונוחות. עגלה אופנתית ופרקטית מלידה עד 15 ק"ג.קיפול ופתיחה ביד אחת, קלה במיוחד- שוקלת 6 ק"ג בלבד.עומדת במצב מקופל, סופר קומפקטית. מתכווננת למצב שכיבה לתינוקות קטנים.גגון גדול ורחב במיוחד. כולל פגוש, כיסוי גשם וסל רשת רחב במיוחד.מידות במצב מקופל: אורך 52 ס"מ רוחב 44 ס"מ...www.shilav.co.il
והבדים נשלפים?מתכוונת לספורט ליין ויינטו?
אני קניתי ספורט ליין ויינטו,
יבוא מאותו מפעל של הסילבר קרוס ווינג. אותו שלד. בדים שונים. זול יותר.
מסתכלת בקישור של קופצנית על איזי ווקר, נראה לי גם אותו שלד.
אני צודקת?
עגלת טיולון זולה | צפו בקטלוג עגלות טיולון במבצע באתר - בא לי בייבי
בא לי Baby – חנות מוצרי תינוקות שמספקת חבילת לידה מושלמת שכוללת את רשימת הציוד האולטימטיבית! למידע על עגלת טיולון זולה במחירי מבצע משתלמים, בקרו באתר עכשיו!www.balibaby.co.ilבייבי סתיו - חנות מוצרי תינוקות של כל המותגים, עגלות תינוק, חבילת לידה
בייבי סתיו - חנות מקצועית למוצרי תינוקות. בין היתר תמצאו כאן מגוון מוצרי תינוקות כגון: עגלות תינוק מכל הסוגים והגדלים, כל התכולה לחדרי תינוקות, כסאות אוכל ועוד. כנסו לצפייה במוצריםwww.babystav.co.ilטיולון דיסני XS מיני אורנמנט
עיצוב טרנדי לצד קומפקטיות ונוחות. עגלה אופנתית ופרקטית מלידה עד 15 ק"ג.קיפול ופתיחה ביד אחת, קלה במיוחד- שוקלת 6 ק"ג בלבד.עומדת במצב מקופל, סופר קומפקטית. מתכווננת למצב שכיבה לתינוקות קטנים.גגון גדול ורחב במיוחד. כולל פגוש, כיסוי גשם וסל רשת רחב במיוחד.מידות במצב מקופל: אורך 52 ס"מ רוחב 44 ס"מ...www.shilav.co.il
יש שם אפשרות שליפה עם ברגים בצדדים.והבדים נשלפים?
היי, סליחה שאני שוב מטרידה, אבל עכשיו אנחנו כבר ממש חייבים לקנות- הילד/ה (מנחשת שזו בת.. ) אוכל/ת בפנים?
רשמת שא"א להוריד את הבדים, והבת שלי מוכנה לאכול כמעט רק בעגלה... לכן חשוב לי לדעת על הנקיון..
ממש תודה!
מתכוונת לספורט ליין ויינטו?
אני קניתי ספורט ליין ויינטו,
יבוא מאותו מפעל של הסילבר קרוס ווינג. אותו שלד. בדים שונים. זול יותר.
מסתכלת בקישור של קופצנית על איזי ווקר, נראה לי גם אותו שלד.
אני צודקת?
עגלת טיולון זולה | צפו בקטלוג עגלות טיולון במבצע באתר - בא לי בייבי
בא לי Baby – חנות מוצרי תינוקות שמספקת חבילת לידה מושלמת שכוללת את רשימת הציוד האולטימטיבית! למידע על עגלת טיולון זולה במחירי מבצע משתלמים, בקרו באתר עכשיו!www.balibaby.co.ilבייבי סתיו - חנות מוצרי תינוקות של כל המותגים, עגלות תינוק, חבילת לידה
בייבי סתיו - חנות מקצועית למוצרי תינוקות. בין היתר תמצאו כאן מגוון מוצרי תינוקות כגון: עגלות תינוק מכל הסוגים והגדלים, כל התכולה לחדרי תינוקות, כסאות אוכל ועוד. כנסו לצפייה במוצריםwww.babystav.co.ilטיולון דיסני XS מיני אורנמנט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: