איציק הצדיק
משתמש מקצוען
אני רוצה לרכוש טיולון לילד בן חצי שנה, עד 1000 ש"ח.
אשמח לקבל המלצות.
אשמח לקבל המלצות.
אכן יש לי עגלה של בייבי ג'וגר, שהחזיקה יופי 3 ילדים ו-6 שנים כשהילדים היו בטיולון מגיל 0.ממליצה מאד על עגלת בייבי ג'וגר בתור טיולון, היא נוחה ונוסעת חלק ומתקפלת בקלות ביד אחת.
אין על העגלה הזו בקטע של הנוחות!
גם אני!אנחנו קנינו צ'יקו לייט וואי ו אנחנו מרוצים ממנו מאוד. עלה לנו בערך 500.
אתם יודעים מה שם הדגם?JOIE
אתם יודעים מה שמו של הדגם?כרגע יש לי את הדגם האחרון של ג'וי, (עולה באזור ה 550 -650)
אני קניתי עכשיו טיולון של בובו, הרבה המליצו לי עליו,ממליצה מאד על בובו עגלה נוחה , קומפקטית, מתקפלת ביד אחת, נוסעת חלק
עולה באזור ה900
אתם יודעים מה שמו של הדגם?
עם 4 גלגלים אותו דבר, עולה באזור 500+- לא יודעת דגםאתם יודעים מה שם הדגם?
עם 4 גלגלים אותו דבר, עולה באזור 500+- לא יודעת דגם
יש אותה 3.5 שנים, 2 ילדים ועדיין נראית במצב מצוין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: