שרוטים זה הבעיה הקטנההטיולונים של בוגבו (בטרפליי) שראיתי היו שרוטים מאד ברמה שלא מתאים בכלל לבוגבו
לחברה שלי יש שנתייםשמתי עליה עין
כמה זמן את איתה?
בוגבו פוקס 5 זה טוב ויונמה מטורףלעוס כבר...
אבל התבלבלתי לגמרי
מה עדיף???
בעיה גם בדרגונפליישרוטים זה הבעיה הקטנה
הכל מקולף
יונמה מאוד מרשימותבוגבו פוקס 5 זה טוב ויונמה מטורף
יש לי אותה כמה חודשים,כמה זמן יש לך אותה
ואיך הגגון לעומת היויו?
כולה נשלפת. כולל הכל. בפעם הראשונה לוקח כמה דקות להבין איך זה הולך, אבל אחר כך זה כבר רץ.נשלפת כולה לכביסה? או שלא הכל?
לא הבנתי
המוכר בחנות אמר לי שהבד למטה לא נשלףכולה נשלפת. כולל הכל. בפעם הראשונה לוקח כמה דקות להבין איך זה הולך, אבל אחר כך זה כבר רץ.
מתכוון לבד של הסל? נכון. הוא באמת לא נשלף.המוכר בחנות אמר לי שהבד למטה לא נשלף
ולנקות זה רק עם סמרטוט,
זה נכון?
או שהוא פשוט לא יודע?
תלכי לחנות שקנית הם שולחיםפ לי הם שלחו עגלה חדשה לגמרי חוץ מהגלגליםיויו זה בייביזן ובוגבו זה בוגבו, יצרנים שונים אותו משווק, ibb group בהרצליה.
היה לי יויו שנים קניתי לפני כמעט 8 שנים והחלפתיצאותה בפסח האחרון לבטרפליי.
היויו יותר קלה אבל הבוגבו הרבה יותר יציבה.
אבל גדול, הבטרפליי ממש לא באיכות הידועה של בוגבו, הבד דוהה, יש לי גלגל שחורק, מתלכלכת מאד ומוציאה צ'פים בריפוד והידית מתקלפת...
הבנתי שהאחריות מכסה הכל והשירות שלהם מעולה אבל עדיין לא הצלחתי להגיע להרצליה לתיקון.
הסל גם כן נשלף לכביסהמתכוון לבד של הסל? נכון. הוא באמת לא נשלף.
רלוונטי?אם את רוצה יד2 במצב חדש
תרשמי מייל וארשום לך פרטים
על מה את מדברת??????לא קראתי הכל, אז סורי אם אחזור על דברים שנאמרו. יש לי את הבטרפליי כבר שנה וחצי, ואני מרוצה עד מעל הגג! היא כולה נשלפת לכביסה בצורה גאונית!!! קיפול מדהים וקליל (גם הבת שלי בת 8 מקפלת ופותחת לבד), נוחה מאד לילד, שכיבה מקסימה, גגון מושלם ומכסה. אפילו הכיסוי גשם מתלבש מדהים. לדעתי מוצר שאפשר ללמוד עליו בעיצוב תעשייתי..
עכשיו כיבסנו אותה.על מה את מדברת??????
רק המזרון נשלף.
אנחנו מדברים על אותה עגלה????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: