גם לי התקלף והוציא צ'יפיםאגב
הידית והפגוש גם מקולפים לי לגמרי
יש למשהי קישור מוצלח לכסוי מתאים באלי אקספרס?
ידוע לי על משפחה שביקשו חדש,גם לי התקלף והוציא צ'יפים
למה לא לבקש חדש? יש אחריות
שכנה שלי דיברה איתם שלחו לה עגלה חלופית ולקחו את העגלה שלה וסידרו לה את כל הבעיותגם לי התקלף והוציא צ'יפים
למה לא לבקש חדש? יש אחריות
אני הלכתי על הבטרפליי, מרוצה מאוד מאוד,מוכר בחנות אמר לי שחוזרים אליו עם יותר בעיות בבטרפליי מאשר ביויו
זה נכון?
כי בענין הקיפול והיציבות - הבטרפליי נראה יותר טוב
יש מישהו שהתנסה עם שתיהם ויודע לומר מניסיון מה עדיף?
מישהו?יש לכם יויו?
הסקוצ' של הבד מימין למושב הוא קצר מצד שמאל?
אני מנסה לחבר את הבד אחרי הכביסה והסקוץ בסמוך למושב הוא קצר ואני צריך ממש לריב איתו כדי לחבר אותו , ומהצד השני הוא בגודל סביר וזה הולך מהר
זה ככה אצל כולם?
כולל פגוש?קניתי היום בסופר בייבי בגאולה ב1900!
לא,כולל פגוש?
לא יודעת אם אצל כולם, אבל אצלי זה גם כך.יש לכם יויו?
הסקוצ' של הבד מימין למושב הוא קצר מצד שמאל?
אני מנסה לחבר את הבד אחרי הכביסה והסקוץ בסמוך למושב הוא קצר ואני צריך ממש לריב איתו כדי לחבר אותו , ומהצד השני הוא בגודל סביר וזה הולך מהר
זה ככה אצל כולם?
מנסיון של חברות שלי הבטרפליי הרבה יותר יציבה ונשכבת מהיויומתלטבת בין שני הסוגים.... יויו או בטרפליי.. או שאולי יש משהו אחר יותר מוצלח..
אולי עכשיו אחרי שנה וחצי פלוס של שימוש בבטרפליי יש דעות חותכות מה עדיף על מה..
מאוד יעזור לי תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: