כן, אני כבר אחרי ערבוב חזק וממושך.ניסית לערבב כמה דקות ברצף? (במעבד מזון או בלנדר מוט)
תלוי בהחלט בסוג הטחינה.טעמתי במקום שלא יכולתי לבקש מתכון.
טחינה במרקם קרמי מדהים, שהיה אפשר לאכול בכפית.
וללא תחושת החספוס שלא פעם יש לטחינה.
מכירים מתכונים שמשיגים מרקם קרמי?
(לדעתי זה לא רק עניין של טחינה גולמית, מים, ותבלינים)
לגמרי!תלוי בהחלט בסוג הטחינה.
בדיוק כך,שמתי לב שלפעמים בערבוב ידני הטחינה קרמית יותר- קופסא קשיחה עם מכסה אטום היטב,
טחינה, מיץ לימון, ומים , ואז שקשוק חזק של הקופסא עד לסמיכות קרמית.
כמה קוביות?הסוד זה לטחון עם הטחינה במקום מים קוביות קרח זה הופך אותו לקרמי
כשהטחינה איכותית לא צריך מתכוןטעמתי במקום שלא יכולתי לבקש מתכון.
טחינה במרקם קרמי מדהים, שהיה אפשר לאכול בכפית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: