נכתב ע"י פנס בערפל;n5081909:נריה- אנשים כבר באמת מאמינים שאתה וגדי הם אותו אדם.
היי, במסגרת המהדורה המרכזית היו הדלפות בקשר לזהויות זהות, אבל דווקא אתה מכולם אמור לדעת שאין קשר(חברו את כל האייקונים לאחד. זו התוצאה הרצויה)
נכתב ע"י פנס בערפל;n5081909:נריה- אנשים כבר באמת מאמינים שאתה וגדי הם אותו אדם.
נכתב ע"י פנס בערפל;n5081909:נריה- אני יודע שלא, אבל אנשים כבר באמת מאמינים שאתה וגדי הם אותו אדם.
נכתב ע"י ציפה דריפה;n5083969:בבקשה הנהלת פרוג- כאן חברי קבוצת המנסים- למצוא- אייקונים- ולא- ממש- הולך- להם, נשמח ממש ממש אם תוכלו לעזור לנו להיחלץ מצרת כתיבת האייקונים [אייקון עם חיוך- מתחנן- ומתחנחן- כורע- ברך- וקורץ- לחבריו- שמאחור].
ובכך תזכו לחסוך מאנשים דקות ארוכות בהם הם מנסים (ללא הצלחה יתרה ) לפענח את תחושותיו של הכותב התורן שניסה להביא אותן לידי ביטוי ב"כתיבת" אייקונים נרגשים ומצומררים.
תודה רבה מראש! צוות הבקשות בע"מ.
נכתב ע"י גדי ישראלי;n5083932:אף על פי שלכבוד הוא לי, מכל מקום, לומר שגדי ונריה זה אותו אדם, משול ללחשוב שפנס בערפל וניגון הנפש הם שני אנשים שונים. ובמקרה זה נסתום את הגולל לכל הנסיונות לקשר אותי ואת ניקי לכל כותב באשר הוא עלי פורום, בבחינת די לחכימא בכורמיזא.
לגבי צוות הביקורת. אכן חככתי בדעתי שתועלתי יהא אם מר נריה הנכבד ישלח את ספרו פרק בפרק ולא בחדא מחתא. כך שישתמר התאבון ויעמוד ימים רבים, ויתקיים בנו אינו דומה שונה פרק 100 לשונה פרק 101. כמו כן המתכונת הקבוצתית רצויה בהחלט, בה יתבשמו חברי הפורום הן בהגיגיו הנפלאים של מר נריה הנ"ל והן זה מזה, הן בכלל והן בפרט.
אגב, יישר כח למשויטט היקר שניסה להחזיר את הטור הנסיוני למסלולו. נודה לו מאד אם יתכבד נא להחזיר שוב את השרשור הסורר לדרך הישרה. [אייקון עם מבט של ולא-אני-לא-משויטט!!]
ואפשר שזה המקום בו נשטח בקשה להנהלת פרוג הכבודה לחדש את מלאי האייקונים, טרם יעברו כולם להשתמש בסוגריים מרובעות דרך קבע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: