פעם תמי פיליפ פרסמה ב"בתוך" מתכון מהמם של טורטיות ממולאות בבשר מפורק ופטריות מקופלות למשולשים כמו פסטלים ומוגשות לצד רוטב ספייסי מיונז... טעים בטירוף!! אם את רוצה מתכון מדויק אני אבדוק אם יש לי מאיפה להשיגאשמח לרעיונות איך להגיש טורטיות למנה ראשונה בחג.
גם רעיונות למילוי וגם צורת הגשה אלגנטית.
איך מטגנים בצורת קונוס לפני המילוי? מה מחזיק את זה בטיגון שישאר בצורה?אפשר לגלגל את הטורטיה בצורת קונוס לטבול בביצה ופירורי לחם ולטגן
ואז להניח על צלחת ולמלא בירקות מאודים\מוקפץ
כך שיוצא כמו גביע גלידה שוכב על צלחת
הכנתי ככה ויוצא ממש מרשים ויפה (וגם טעים כמובן)
אני רוצה....פעם תמי פיליפ פרסמה ב"בתוך" מתכון מהמם של טורטיות ממולאות בבשר מפורק ופטריות מקופלות למשולשים כמו פסטלים ומוגשות לצד רוטב ספייסי מיונז... טעים בטירוף!! אם את רוצה מתכון מדויק אני אבדוק אם יש לי מאיפה להשיג
אשמח לרעיונות איך להגיש טורטיות למנה ראשונה בחג.
גם רעיונות למילוי וגם צורת הגשה אלגנטית.
חתחתי לחציאיך מטגנים בצורת קונוס לפני המילוי? מה מחזיק את זה בטיגון שישאר בצורה?
בעז"ה מחר!אני רוצה....
מהדקים עם קיסם ואז מטגניםאיך מטגנים בצורת קונוס לפני המילוי? מה מחזיק את זה בטיגון שישאר בצורה?
לגלגל כמו רולדה.?הכנתי לר"ה לבוקר
טורטיה במילוי בשר טחון, הנחתי על הפלטה , זילפתי על הטורטיה מבחוץ רוטב ברביקיו יצא יותר ממושלם וטעים!!!
בישלתי את הבשר טחון עם בצל מטוגן ותבלינים והקפאתי.לגלגל כמו רולדה.?
בישלת את העוף קודם?
או זה התבשל על הפלטה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: