דרוש מתכון טורבו הוריקן - גולד ליין - גריל

תנו חיוך (-:

משתמש פעיל
בס''ד

אם מדובר במאכל שלא נצלה/נאפה כראוי- אולי צריך לבדוק במדריך הפעלה ולראות מה ההמלצה לשימוש בסוג המזון המסוים (בשר/דג/ ירקות) יכול להיות שלכל מכשיר יש את הגדרות החום שלו- אפשר לנסות את ההנחיות שם ולראות איך זה משתלב עם המתכון הספציפי שבחרת להכין.

נראה שלא אמורים להיות פערים משמעותים, כי מדובר במכשירים עם פעולות דומות..

מלכת אסתר

משתמש פעיל
בס''ד

אם מדובר במאכל שלא נצלה/נאפה כראוי- אולי צריך לראות במדריך הפעלה ולראות מה ההמלצה לשימוש בסוג המזון המסוים (בשר/דג/ ירקות) יכול להיות שלכל מכשיר יש את הגדרות החום שלו- אפשר לנסות את ההנחיות שם ולראות איך זה משתלב עם המתכון הספציפי שבחרת להכין.

נראה שלא אמורים להיות פערים משמעותים, כי מדובר במכשירים עם פעולות דומות..
מענין,
אמרו פה שמכינים תפו"א ב20 דק',
ניסתי וזה ממש לא הצליח לי,
בסוף הוצאתי סיר ובישלתי, כמו ילדה קטנה

תנו חיוך (-:

משתמש פעיל
בס''ד

יכול להיות שהמתכון יוצא מוצלח ב-20 דקות במכשיר ספציפי עם תוכנית ועוצמת חום ספציפית..
לכן, כדאי לראות מה היצרן של המכשיר שברשותך ממליץ, ולפי זה תקבלי מושג באיזה תוכנית/ עוצמת חום להשתמש בתפו''א, וכך גם לך יצאו תפו''א טעימים בזמן קצר יחסית :)

מלכת אסתר

משתמש פעיל
בס''ד

יכול להיות שהמתכון יוצא מוצלח ב-20 דקות במכשיר ספציפי עם תוכנית ועוצמת חום ספציפית..
לכן, כדאי לראות מה היצרן של המכשיר שברשותך ממליץ, ולפי זה תקבלי מושג באיזה תוכנית/ עוצמת חום להשתמש בתפו''א, וכך גם לך יצאו תפו''א טעימים בזמן קצר יחסית :)
תודה,
אבל כרגע לא מצאתי אפילו מתכון אחד שמשויך דווקא למכשיר הזה,

יוכבד02

משתמש פעיל
גם לי יש את המכשיר הזה
גם אני לא הצלחתי להכין תפו"א
אבל כן עשיתי כבר כמה פעמים עוף ודגים
לא נראה לי מקצר משמעותית את הזמן כרעיים אני מכינה על גריל 25 דקות בערך
דגים 15 דקות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה