אפשר למלא לבדמתי חל פטור מהגשת הדוח?
ואם אין פטור- האם אני יכולה למלא אותו לבד באופן מקוון או שזה מסובך מידי?
תודה רבה!
מפל?
אפשר קישור?
תודה רבה
יש לך את הטופס עצמו לשלוח לי?אפשר השנה לעשות דוח 1301 לעוסק פטור באופן מקוון
אבל צריך להדפיס את העמוד הראשון ולחתום ידנית ולסרוק בחזרה
לאחר מכן לעלות את זה במערכת מפ"ל
אכן בימים האחרונים נמחק שם הקטגוריה של שידור דוח אבל אני עשיתי בקטגוריה של אחר וזה אכן שודר
ניתן לפנות אלימתי חל פטור מהגשת הדוח?
תודה רבה!
אם היא מסתדרת לבד אז למה?ניתן לפנות אלי
אבל כתוב ליחייבים בהגשת דו"ח, אפשר להגיש מקוון או למלא ידני ולמסור במס הכנסה
באזור האישי ברשות המיסים בלשונית 'הדיווחים שלי' >'מס הכנסה' יש לינק ' לשידור דוח מקוון על הכנסות יחיד למס הכנסה'.מתי חל פטור מהגשת הדוח?
תודה רבה!
ובאיזו אופציה לבחור? במידה ואיני חייבת בהגשת דוח מקווןבאזור האישי ברשות המיסים בלשונית 'הדיווחים שלי' >'מס הכנסה' יש לינק ' לשידור דוח מקוון על הכנסות יחיד למס הכנסה'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: