תודה על הפירוטלא כתבתם שנתון
כעיקרון לכל מוסכניק יש את הספק שלו שאיתו הוא עובד וממנו הוא מביא את החלקים
בנוסף יש אתרים שמוכרים בהם חלקי חילוף כמו https://maagar.co.il/collections/19yi (בלי אחריות על המחיר \ איכות)
אבל הזול ביותר נמצא בד"כ בכפר
אם יש למישהו כאן מידע על מקום יהודי עם חלקי חילוף
נשמח מאד לכל מידע
יש למישהו קישור לאלי אקספרס לפנס אחורי ימין (טויוטה פריוס 2007 כנראה זה הדגם NHW20L-AHEEBW)מקפיץ שוב
היום שברתי פנס ברוורס לא כ"כ מוצלח מישהו מכיר מקום בזול (משהו מאחורי בנין וכ"ו) ויש כאלה
תודה
אתמול חבר סיפר לי שהוא עשה את זה בכפר והמוסכניק הערבי הביא לואפשר לרכב על האשכול?
סוללה.
הדרך היחידה היא להיפרד מ10,000 ש"ח, או שיש איזה דרך לייבא מארץ העמים במחירים זולים יותר?
מעניין איך ערבי מביא טכנאי של טויוטה + בטריה + אחריות ?אתמול חבר סיפר לי שהוא עשה את זה בכפר והמוסכניק הערבי הביא לו
טכנאים של טויוטה ובטריה חדשה מטויוטה כולל 3 שנים אחריות ב6000 שקל
אם זה מעניין אותך אני יבדוק פרטים
זה מהמפעל של טויטה ברשות ולכן זה בלימיסיםמעניין איך ערבי מביא טכנאי של טויוטה + בטריה + אחריות ?
רק במוסך של טויוטה עצמה נותנים אחריות ועוד ב- 6000 זה חצי מחיר
נשמע מוזר
מעניין אותי מאוד אשמח לפרטים נוספים
אהההזה מהמפעל של טויטה ברשות ולכן זה בלימיסים
???יש איזה אתר/חנות/ספק נורמלי שמוכר חלקי חילוף?
אני מחפש טמבון אחורי לפריוס 2008
סליחה על הסטת הנושא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: