כן השאלה אם היעדרן נובע משלילת לגיטימציה של קיומן.כל עוד לא מדברים על מראה שלה כן או לא וכו׳, מה הבעיה? פגישות הן לא מחזה רומנטי כל כך
כן השאלה אם היעדרן נובע משלילת לגיטימציה של קיומן.כל עוד לא מדברים על מראה שלה כן או לא וכו׳, מה הבעיה? פגישות הן לא מחזה רומנטי כל כך
שלא תהיה שם. עוד יותר מחזק את התמיהה למה אסור לכתוב עליהן בעיתונות שלנו.אוי, נו. זה קצת לחפש את זה.
היעדרותה של רומנטיקה בפגישות נובעת מכך שאין לה שום סיבה להיות שם.
מה? אני לא בטוחה שאני מבינה לאן את חותרת. יותר נכון, אני בטוחה שאני לא מבינה.שלא תהיה שם. עוד יותר מחזק את התמיהה למה אסור לכתוב עליהן בעיתונות שלנו.
לגבי נוכחות של פגישות בספרות שלנו (בעיקר בזו שהתחילה בעיתונות) ציינתי ש:מה? אני לא בטוחה שאני מבינה לאן את חותרת. יותר נכון, אני בטוחה שאני לא מבינה.
כן השאלה אם היעדרן נובע משלילת לגיטימציה של קיומן.
אהה, אישית לא שמתי לב להיעדרן כל כך.לגבי נוכחות של פגישות בספרות שלנו (בעיקר בזו שהתחילה בעיתונות) ציינתי ש:
גם בעיתון משפחה אי אפשר. מותר לכתוב על פגישה בלשון עבר. לא בזמן אמת.בעיתונות של חברה שמקובל להיפגש, יש בדרך כלל גם לגיטמציה מוחלטת לכתוב על זה
אני חושבת שזה מספק אותי משום מה. לא רואה הבדל גדול מדי אם כתוב הוא אמר או הוא אומר. (בקטיפה יש כתיבה די חופשית על פגישות. אולי באמת בזמן עבר, אבל לא כסיפור המעשה אלא כמעשה בעצמו).גם בעיתון משפחה אי אפשר. מותר לכתוב על פגישה בלשון עבר. לא בזמן אמת.
אני דברתי על המניע לאיסור. זה הכלאני חושבת שזה מספק אותי משום מה. לא רואה הבדל גדול מדי אם כתוב הוא אמר או הוא אומר. (בקטיפה יש כתיבה די חופשית על פגישות. אולי באמת בזמן עבר, אבל לא כסיפור המעשה אלא כמעשה בעצמו).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: