ממש לא!נפרד לייט...
ממש לא!נפרד לייט...
אני אשמח לדעת מה פשר ההודעה? ומה התועלת שלה?מי שמחפש מה לעשות לא נוסע לטבריה...
בטבריה יש נוף יפה וזהו! הכינרת יפה מהחלון.. העיר פקוקה והרוסה.. אין חניה ואין חניות.. השכרת סירה עולה הון ובמחיר של 2 דקות רכיבה על חמור אפשר לקנות עדר
מי שרוצה פעילות שיסע לעכו.. 10 שקל שיט לילדים! 25 טורנדו מטורף! ועוד שלל אטרקציות
על סמך מה?נפרד לייט...
איזה גודל?קשור ולא קשור
באיזה מחירים הכי זולים יש דירות לקניה סמוך למגורי החרדים ?
מכמה מתחיל דירה, הכי קטנה, הכי ישנה, ובעיקר הכי זולה ?איזה גודל?
דירה ישנה /חדשה?
עדיף שתפתחי אשכול חדש.
058-484-8849 ידידיה מתווך תותח בטבריהבאיזה מחירים הכי זולים יש דירות לקניה סמוך למגורי החרדים ?
כי שיתנו לחיות לחיות.אני אשמח לדעת מה פשר ההודעה? ומה התועלת שלה?
??????כי שיתנו לחיות לחיות.
נאום רון קוביכי שיתנו לחיות לחיות
כמה שנים אתה בטבריה...??????
ממש נשמע שאיבדת את הצפוןכמה שנים אתה בטבריה...
חכה עוד כמה שנים ונדבר...
צודק בכל מילה, אבל איפה ההקשר לעיר טבריה?אני אסביר קצת יותר, כל השנה המצב רגוע ונהנים מהחיים כל יום.
הבעיה מתחילה בחופש.
אמנם ישנם משפחות שמכבדות את עצמם ונוהגות כמו שמתאים ליהודים חרדים יר"ש.
אך ישנם כאלו (בפרט בחורים) שחושבים שכשנמצאים בצפון בחופש בטלה תורת משה רבינו רח"ל.....
ומתחילים להשתולל בלילות וללכלך מסביב ולגרום לעוד הזיקות.
כמו כן תמיד אחרי החופש התדמית החרדית בעיני החילונים מסביב נפגעת....
ולדוגמא אספר מה שקרה אצלי באחת השנים, נסעתי באוטובוס יחד עם בני המשפחה חזרה הביתה, על האוטובוס הייתה קבוצת בחורי ישיבה (שבד"א כרגיל עקפו את התור בעליה לאוטובוס), לפני השקיעה הם ניגשו לנהג שיעצור להם בצד כי הם צריכים להתפלל מנחה (למה לא התפללו קודם?) אחרי דו"ד (שאגב כללו כמה מילים לא כל כך מכובדות...) ביניהם לבין הנהג ועוד כמה מהנוסעים הסכים הנהג ועצר בצד (שלא כחוק) למשך עשר דקות.
הבחורים ירדו בשמחה ונעמדו... לעשן סיגריות אין מילים בפי לתאר את החילול ה' הנורא שנעשה שם...
ולגבי מנחה.... אה... הם התפללו בישיבה על האוטובוס.
נראה לי שהסברתי את עצמי מספיק.
טוב הדירה שלי ממוקמת בשכונה חרדית לגמריי ולא פוגע באיש כשמזכירים אותהאני אסביר קצת יותר, כל השנה המצב רגוע ונהנים מהחיים כל יום.
הבעיה מתחילה בחופש.
אמנם ישנם משפחות שמכבדות את עצמם ונוהגות כמו שמתאים ליהודים חרדים יר"ש.
אך ישנם כאלו (בפרט בחורים) שחושבים שכשנמצאים בצפון בחופש בטלה תורת משה רבינו רח"ל.....
ומתחילים להשתולל בלילות וללכלך מסביב ולגרום לעוד הזיקות.
כמו כן תמיד אחרי החופש התדמית החרדית בעיני החילונים מסביב נפגעת....
ולדוגמא אספר מה שקרה אצלי באחת השנים, נסעתי באוטובוס יחד עם בני המשפחה חזרה הביתה, על האוטובוס הייתה קבוצת בחורי ישיבה (שבד"א כרגיל עקפו את התור בעליה לאוטובוס), לפני השקיעה הם ניגשו לנהג שיעצור להם בצד כי הם צריכים להתפלל מנחה (למה לא התפללו קודם?) אחרי דו"ד (שאגב כללו כמה מילים לא כל כך מכובדות...) ביניהם לבין הנהג ועוד כמה מהנוסעים הסכים הנהג ועצר בצד (שלא כחוק) למשך עשר דקות.
הבחורים ירדו בשמחה ונעמדו... לעשן סיגריות אין מילים בפי לתאר את החילול ה' הנורא שנעשה שם...
ולגבי מנחה.... אה... הם התפללו בישיבה על האוטובוס.
נראה לי שהסברתי את עצמי מספיק.
מתנצל... לא התכוונתי לפגוע בתושבי קרית צאנז, פוריה והגלילות......טוב הדירה שלי ממוקמת בשכונה חרדית לגמריי ולא פוגע באיש כשמזכירים אותה
בעלי יושב בכולל בה ולהשכיר את הדירה זה אופציה לסגור חורים למרות שזה לא קל לכן פרסמתי פה את הדירה לשבת לא יותר מזה לא התכוונתי להכעיס אף אחד
בתקווה להבנה
ושבת שלום !!
הצחקת אותי.......מכמה מתחיל דירה, הכי קטנה, הכי ישנה, ובעיקר הכי זולה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: