טיול טבריינים?!

טברינית מקורית

משתמש פעיל
יש משהו שרוצה לצאת לשבת הקרובה לצפון ???
לדירה נקיה יפה ומפנקת...נוף לכנרת....
בטבריה עילית בנוף פוריה

קבצים מצורפים

• IMG_1132.JPG
    IMG_1132.JPG
    KB 236.3 · צפיות: 45

noam1

משתמש מקצוען
מי שמחפש מה לעשות לא נוסע לטבריה...

בטבריה יש נוף יפה וזהו! הכינרת יפה מהחלון.. העיר פקוקה והרוסה.. אין חניה ואין חניות.. השכרת סירה עולה הון ובמחיר של 2 דקות רכיבה על חמור אפשר לקנות עדר

מי שרוצה פעילות שיסע לעכו.. 10 שקל שיט לילדים! 25 טורנדו מטורף! ועוד שלל אטרקציות

טברינית מקורית

משתמש פעיל
מי שמחפש מה לעשות לא נוסע לטבריה...

בטבריה יש נוף יפה וזהו! הכינרת יפה מהחלון.. העיר פקוקה והרוסה.. אין חניה ואין חניות.. השכרת סירה עולה הון ובמחיר של 2 דקות רכיבה על חמור אפשר לקנות עדר

מי שרוצה פעילות שיסע לעכו.. 10 שקל שיט לילדים! 25 טורנדו מטורף! ועוד שלל אטרקציות
אני אשמח לדעת מה פשר ההודעה? ומה התועלת שלה?

שכפול

משתמש פעיל
קשור ולא קשור
באיזה מחירים הכי זולים יש דירות לקניה סמוך למגורי החרדים ?

איבד את הצפון

משתמש פעיל
אני אסביר קצת יותר, כל השנה המצב רגוע ונהנים מהחיים כל יום.
הבעיה מתחילה בחופש.
אמנם ישנם משפחות שמכבדות את עצמם ונוהגות כמו שמתאים ליהודים חרדים יר"ש.
אך ישנם כאלו (בפרט בחורים) שחושבים שכשנמצאים בצפון בחופש בטלה תורת משה רבינו רח"ל.....
ומתחילים להשתולל בלילות וללכלך מסביב ולגרום לעוד הזיקות.
כמו כן תמיד אחרי החופש התדמית החרדית בעיני החילונים מסביב נפגעת....
ולדוגמא אספר מה שקרה אצלי באחת השנים, נסעתי באוטובוס יחד עם בני המשפחה חזרה הביתה, על האוטובוס הייתה קבוצת בחורי ישיבה (שבד"א כרגיל עקפו את התור בעליה לאוטובוס), לפני השקיעה הם ניגשו לנהג שיעצור להם בצד כי הם צריכים להתפלל מנחה (למה לא התפללו קודם?) אחרי דו"ד (שאגב כללו כמה מילים לא כל כך מכובדות...) ביניהם לבין הנהג ועוד כמה מהנוסעים הסכים הנהג ועצר בצד (שלא כחוק) למשך עשר דקות.
הבחורים ירדו בשמחה ונעמדו... לעשן סיגריות אין מילים בפי לתאר את החילול ה' הנורא שנעשה שם...
ולגבי מנחה.... אה... הם התפללו בישיבה על האוטובוס.
נראה לי שהסברתי את עצמי מספיק.

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הבעיה מתחילה בחופש.
אך ישנם כאלו (בפרט בחורים) שחושבים שכשנמצאים בצפון בחופש בטלה תורת משה רבינו רח"ל.....
ולדוגמא אספר מה שקרה אצלי באחת השנים, נסעתי באוטובוס יחד עם בני המשפחה חזרה הביתה, על האוטובוס הייתה קבוצת בחורי ישיבה (שבד"א כרגיל עקפו את התור בעליה לאוטובוס), לפני השקיעה הם ניגשו לנהג שיעצור להם בצד כי הם צריכים להתפלל מנחה (למה לא התפללו קודם?) אחרי דו"ד (שאגב כללו כמה מילים לא כל כך מכובדות...) ביניהם לבין הנהג ועוד כמה מהנוסעים הסכים הנהג ועצר בצד (שלא כחוק) למשך עשר דקות.
הבחורים ירדו בשמחה ונעמדו... לעשן סיגריות אין מילים בפי לתאר את החילול ה' הנורא שנעשה שם...
צודק בכל מילה, אבל איפה ההקשר לעיר טבריה?
זה יכול לקרות גם בחזור מאילת..

טברינית מקורית

משתמש פעיל
הבעיה מתחילה בחופש.
טוב הדירה שלי ממוקמת בשכונה חרדית לגמריי ולא פוגע באיש כשמזכירים אותה
בעלי יושב בכולל בה ולהשכיר את הדירה זה אופציה לסגור חורים למרות שזה לא קל לכן פרסמתי פה את הדירה לשבת לא יותר מזה לא התכוונתי להכעיס אף אחד
בתקווה להבנה
ושבת שלום !!

איבד את הצפון

משתמש פעיל
טוב הדירה שלי ממוקמת בשכונה חרדית לגמריי ולא פוגע באיש כשמזכירים אותה
בעלי יושב בכולל בה ולהשכיר את הדירה זה אופציה לסגור חורים למרות שזה לא קל לכן פרסמתי פה את הדירה לשבת לא יותר מזה לא התכוונתי להכעיס אף אחד
בתקווה להבנה
ושבת שלום !!
מתנצל... לא התכוונתי לפגוע בתושבי קרית צאנז, פוריה והגלילות......

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
מכמה מתחיל דירה, הכי קטנה, הכי ישנה, ובעיקר הכי זולה ?
הצחקת אותי.......
צריך לכתוב מה מטרת הקניה להשקעה ? למגורים?
הכי זולה?
מאמינה בהחלט שאפשר למצוא דירת חדר שיותר עונה על ההגדרה של חורבה, והיא ראויה אולי למגורי כלבים......
זה כנראה הכי זול:p

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
דירת חצר יפה בנוף כנרת(ללא תווך)
0548414848

יש את ירדנית, נחל יבניאל, עין נון ברכב כ- 20 דקות משם. (אפשר בהסעה זולה)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה