אשמח לשמוע פרטים על פרוייקט פוריה בטבריה עילית.
הבניה תהיה מוכנה עוד שנתיים- זה תלוי בשלב של הדירה.לדעתי זה הולך להיות יותר עיר מאשר פרויקט. עם אלפי יח"ד.
מי שיקנה שם עכשיו, יכול להרוויח מקום חרדי חדשני ומטופח.
רק ממה שאני בררתי בזמנו, הבניה תהיה מוכנה רק עוד שנתיים, והמחיר בתוספת דמי שכירות עד לקבלת המפתח, איננו זול במידה משמעותית כפי המצופה ממגורים בצפון הרחוק.
המפרט נראה לי עשיר- סטנדרטי (כלומר לא עלוב אבל לא מגדלי יוקרה), ואם היה עולה טיפה זול יותר, היה משתלם יותר.
זה לא צמוד לביג? [מרחק הליכה]?קחו בחשבון שזה חור אמיתי.....
אפילו הנסיעה מטבריה לשם לוקחת זמן.....
זה לעלות את כל ההר מהעיר עצמה ואין תחבורה מי יודע מה......
תודה על העזרה !!!הביג רחוק מהעיר.
אני מכירה את פוריה מאד טוב
אולי זה קרוב לביג אבל הביג רחוק מהעיר...(הכוונה מהכינרת וכו...)
ולכן האויר שם הרבה יותר טוב, פחות חם ודחוס, וגם המראות כמו עיר מעורבת רגילה ולא עיר חוף וגם התחבורה משם ל"עיר" בסדר יש כמה קוים ומוניות שרות והנסיעה בערך 10-15 דקותהביג רחוק מהעיר.
אני מכירה את פוריה מאד טוב
אולי זה קרוב לביג אבל הביג רחוק מהעיר...(הכוונה מהכינרת וכו...)
מבחינת טבריה זה אולי חור,קחו בחשבון שזה חור אמיתי.....
אפילו הנסיעה מטבריה לשם לוקחת זמן.....
זה לעלות את כל ההר מהעיר עצמה ואין תחבורה מי יודע מה......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: