בבני ברק יותר מסוכן מחיפה אם מסתכלים על כמות האזעקות שהייתה בחצי שנה האחרונה....אפרופו בטחוני, מתאים לשלוח ילד לטיול לאזור חיפה? (כרמלית משהו...)
טיול מטעם התלמוד תורה..
בבני ברק יותר מסוכן מחיפה אם מסתכלים על כמות האזעקות שהייתה בחצי שנה האחרונה....אפרופו בטחוני, מתאים לשלוח ילד לטיול לאזור חיפה? (כרמלית משהו...)
טיול מטעם התלמוד תורה..
תראו באותו בוקר מה המצב אם לא היה איזה חיסול או משהו כזהאפרופו בטחוני, מתאים לשלוח ילד לטיול לאזור חיפה? (כרמלית משהו...)
טיול מטעם התלמוד תורה..
גם אם יחזרו אלף פעם על האזעקות שהיו בבני ברק זה לא ישנה מה שהיה היה עכשיו אנחנו מול חזית החרת והיא בצפון מה הקשר לאזעקות שהיו בבני ברק זה אומר שבצפון לא מסוכן שאפשר לסוע לאן שרוצים לסוע בצפון הרי כל בר דעת יודע שהסיכוי שיהיה אזעקה בחיפה טבריה או כל מקום אחר בצפון או בבני ברק ברור שבחיפה אז מה הטיעונים ה... האלובבני ברק יותר מסוכן מחיפה אם מסתכלים על כמות האזעקות שהייתה בחצי שנה האחרונה....
מצויין.מה אני אמורה לומר לעצמי בתור טבריינית שהחיידר של הילד לקח אותם לטיול בחיפה לפני שבועיים?
אני חייבת לדעת איך עלי לחוש בדיעבד
בתור טבריינית, אפילו החילונים הגמורים פה (יש מעט) אומרים "יש פה את הרב קוק"
זו גם נקודה למחשבה
והיה בסדר שם?מה אני אמורה לומר לעצמי בתור טבריינית שהחיידר של הילד לקח אותם לטיול בחיפה לפני שבועיים?
ולמה שלא?והיה בסדר שם?
כל מקום שיש לידו גן משחקיםבמלונות מן הסתם יש בריכה וכיפיםמצויין.
אם תוכלי תמליצי לי על מלון/מקום אירוח שווה או איזור יפה שמתאים לילד..
לא הייתי בטבריה מלא שנים..
ומה היית אומרת לעצמך אם חלילה היה באמצע הטיול אזעקהמה אני אמורה לומר לעצמי בתור טבריינית שהחיידר של הילד לקח אותם לטיול בחיפה לפני שבועיים?
אני חייבת לדעת איך עלי לחוש בדיעבד
בתור טבריינית, אפילו החילונים הגמורים פה (יש מעט) אומרים "יש פה את הרב קוק"
זו גם נקודה למחשבה
החיידר שלהם, חסר הממ"ד ששוכן בקראוונים, וודאי לא יותר בטוח (בדרך הטבע. אם לא נתייחס לזכות הבל פיהם של הילדים)ומה היית אומרת לעצמך אם חלילה היה באמצע הטיול אזעקה
את בטוחה שהצוות היה יודע להשטלט על ההיסטריה של הילדים
ובנהריה יש את רבי דוד והיה שם אזעקות ונפילות
ובמלחמת לבנון השניה לא היה את הרב קוק מבלי לזלזל כמובן
זהירות צריך שיהיה ואם יש מקום שעלול להיות אזעקות צריל לחשוב פעמיים לפני שנוסעים לנפוש שם
אנחנו גרים בעיר שבתחילת המלחמה היו יותר אזעקות מכל מקום אחר.ומה היית אומרת לעצמך אם חלילה היה באמצע הטיול אזעקה
את בטוחה שהצוות היה יודע להשטלט על ההיסטריה של הילדים
ובנהריה יש את רבי דוד והיה שם אזעקות ונפילות
ובמלחמת לבנון השניה לא היה את הרב קוק מבלי לזלזל כמובן
זהירות צריך שיהיה ואם יש מקום שעלול להיות אזעקות צריל לחשוב פעמיים לפני שנוסעים לנפוש שם
מתי?אומנם היו בחיפה אזעקות פה ושם
פעם אחת אזעקת שוא - כשהיתה אזעקה בכל הארץ.אומנם היו בחיפה אזעקות פה ושם
בטח שחם שם יותר מבני ברק.שים לב, שבטבריה עצמה לא הייתה הזעקה השבוע, וגם לא בכל המלחמה (חוץ משבועות שהייתה הפעם היחידה של התרעת אמת).
בכל אופן השבוע אכן היה אזעקה בסמיכות מאד לטבריה (כפר זיתים, קדמת גליל, ארבל וכיו"ב), אבל לא נראה לי שלמקרה בודד כזה צריך לחשוש.
תלוי למי מדברים והיכן.
למשל טבריה עלית לעומת קרית ספר בכלל לא חם כל כך (לפעמים עוד יותר נוח) ק"ו נגד אשדוד וב"ב, אבל לירושלמים זה אכן חום משמעותי.
בטבריה תחתית אכן חם אבל לא יותר מב"ב וכדו' (חוץ מזה שאין שם את הלחות הדביקה של ב"ב).
יש כאלה שחושבים שהצפון זה חו"ל.פעם אחת אזעקת שוא - כשהיתה אזעקה בכל הארץ.
בכללי כולם בטוחים שחיפה בוערת כשבפועל הרבה יותר שקט פה מהמרכז.
מתחילת המלחמה לא היה פה כלום.
(שלא לדבר על שמחת תורה שאנחנו העברנו ממש בשקט ואפילו לא ידענו מה מתחולל)
אבל טבריה תחתית זה 6 מעלות יותר מבני ברקטבריה לא מסוכנת כעת יותר מחיפה למשל.
בטבריה עצמה אין טילים. היה אזעקה אחת בחג השבועות ותו לא!
( השבוע היה אזעקה בניסוי צופרים מקווה שזה לא נספר...)
להתפתח יכול כל הזמן. המצב סטטי ככה כבר 9 חודשים+
צריך לזכור, שחלילה אם יפרוץ מלחמה על-מלא הטילים יגיע גם לגוש דן ה"י.
ולגבי מזג האוויר:
אכן חם
אבל חשוב מאוד להבין שבלחות הרבה יותר טוב מגוש דן.
הנה דוגמא, בני ברק:
צפה בקובץ המצורף 1704071
וכעת שימו לב לטבריה תחתית:
צפה בקובץ המצורף 1704072
וחשוב מאוד לדעת, שבטבריה עלית המצב הרבה יותר טוב
1. יש הבדל של כ2-4 מעלות מטבריה תחתית.
2. יש רוחות די חזקות.
צפה בקובץ המצורף 1704079
שמחתי לעזור.
טבריינית
ברור שזה חו"ל!!יש כאלה שחושבים שהצפון זה חו"ל.
ומטבריה אפשר לגעת בגבול.
תוסיפי מדינה שלישית- דרוםברור שזה חו"ל!!
כבר הגענו למסקנה
שיש פה 2 מדינות ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: