ידוע כמה השבת נרמסת ע''י ראש העיר ר.ק (שר''י)
כמה צער נגרם לנו - תושבי העיר - כשאנו שומעים את כל המסיבות וההוללות בשבת קודש (עד הקריה החרדית).
כאחד שיוצא לי להיות הרבה באזור הטיילת בשבת (בתי כנסת..) אני יכול לומר שאף פעם לא ראיתי את העיר טבריה בכזה מצב בשבת קודש!
העיר מלאה מטיילים, כל החניות מלאות ברכבים, בסטות ומסעדות שהתחילו לפתוח בשבת, מוזיקה בווליום עד כדי שלא יכולתי להתפלל בבית כנסת!!
אני משמש לפה לכל תושבי טבריה שאכפת להם ופונה לכולכם (ותעבירו הלאה)
בבקשה לא להיכנס לחנויות, קיוסקים (אפי' לא בשביל מסטיק..) ותחנות דלק שמחללות שבת ( שימו לב- יש כאלו תחנות שכותבות 'תחנה שומר שבת', אבל בפועל המשאבות פועלות בשבת)
כשאתם נכנסים לקיוסק תשאלו אותו אם הוא שומר שבת, זה ממש לא בושה.
לתועלת- תחנות דלק שומרות שבת: 'דלק בעיר', 'באר מרים' 'טל' ו'פא''י'.
אנא מכם עזרו לנו למען כבוד השבת!!
תזכו למצוות!
כמה צער נגרם לנו - תושבי העיר - כשאנו שומעים את כל המסיבות וההוללות בשבת קודש (עד הקריה החרדית).
כאחד שיוצא לי להיות הרבה באזור הטיילת בשבת (בתי כנסת..) אני יכול לומר שאף פעם לא ראיתי את העיר טבריה בכזה מצב בשבת קודש!
העיר מלאה מטיילים, כל החניות מלאות ברכבים, בסטות ומסעדות שהתחילו לפתוח בשבת, מוזיקה בווליום עד כדי שלא יכולתי להתפלל בבית כנסת!!
אני משמש לפה לכל תושבי טבריה שאכפת להם ופונה לכולכם (ותעבירו הלאה)
בבקשה לא להיכנס לחנויות, קיוסקים (אפי' לא בשביל מסטיק..) ותחנות דלק שמחללות שבת ( שימו לב- יש כאלו תחנות שכותבות 'תחנה שומר שבת', אבל בפועל המשאבות פועלות בשבת)
כשאתם נכנסים לקיוסק תשאלו אותו אם הוא שומר שבת, זה ממש לא בושה.
לתועלת- תחנות דלק שומרות שבת: 'דלק בעיר', 'באר מרים' 'טל' ו'פא''י'.
אנא מכם עזרו לנו למען כבוד השבת!!
תזכו למצוות!