ניסית את שתיהם?בירקנשטוק הרבה יותר נח
כן יש לי בריקנשטוק ולאחותי טבע נאותניסית את שתיהם?
מה המחיר, פחות או יותר?יש לי אותם מה שכן החיסרון שלוקח קצת זמן להתרגל אליהם כאילו בהתחלה הם קצת קשות ולא נוחות ואז שהם מקבלות את צורת הרגל הם ממש נוחות ואני כל הזמן איתם
צפה בקובץ המצורף 918096
תלוי ביין 300 ל500מה המחיר, פחות או יותר?
ואיפה אפשר להשיג בירושלים?
תודהתלוי ביין 300 ל500
ואת יכולה למצוא מציאות בירושלים יש בקניון מלחה אני יודעת בחנות orginal`s
באתר שלהם יש גם מבצעים וניתן למצוא ב220 ש"ח
אחותי טוענת שבריקנשטוק יותר נח לה ויש לה את שניהםטבע נאות זה אורתופדי ובירקנשטוק ממש לא.
אני ממש נגד בירקנשטוק (למרות שכרגע זה על הרגל)
מניסיון שלי ושל עוד מכרות ממש כואב מזה הרגליים.
מתרגלים אולי וזה כבר לא כואב אבל ברגע שמלבישים נעליים אחרות נוחות הרגל כואבת מאוד.
הבנתי שיש להם (לבירקנשטוק) לאחרונה דגם יותר חדש שזה משהו עם ג'ל וזה כבר עדיף
זה רק מותג וסטייל
לא ממליצה בכלל
מעדכנת שאין שם את הנעל בית עם ה2 רצועות. יש שם בעיקר נעליים בעיצובים עתיקים...מישהו יודע מה המחירים בחנות עודפים של טבע נאות בסנטר 1 בירושלים? (אם זה עדיין קיים)
אני שמעתי ממדריכת התעמלות בשיטת פלדנקרייז שבירקנשטוק מאד מומלץ. (רק הדגם עם שתי הרצועות- הדגם עם רצועה אחת פחות מומלץ מבחינתה)טבע נאות זה אורתופדי ובירקנשטוק ממש לא.
אני ממש נגד בירקנשטוק (למרות שכרגע זה על הרגל)
מניסיון שלי ושל עוד מכרות ממש כואב מזה הרגליים.
מתרגלים אולי וזה כבר לא כואב אבל ברגע שמלבישים נעליים אחרות נוחות הרגל כואבת מאוד.
הבנתי שיש להם (לבירקנשטוק) לאחרונה דגם יותר חדש שזה משהו עם ג'ל וזה כבר עדיף
זה רק מותג וסטייל
לא ממליצה בכלל
אפשר לשאול איפה קנית וכמה עלה?אני שמעתי ממדריכת התעמלות בשיטת פלדנקרייז שבירקנשטוק מאד מומלץ. (רק הדגם עם שתי הרצועות- הדגם עם רצועה אחת פחות מומלץ מבחינתה)
אחותי סבלה מכאבי גב כל החיים שלה עד שהיא קנתה בירקנשטוק ופתחה את העיניים. אגב, היא קנתה אותם בטעות ממש.
אני קניתי עכשיו את הדגם המשודרג והוא מעולה.
אני קניתי בערד. יש מכירות כאלה בהרבה ערים, מפרסמים בקראט- אני מאמינה שבעוד מקומות גם.אפשר לשאול איפה קנית וכמה עלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: