יש לך מושג איז דגם זה?אני הטבלתי מכונת קפה
חיכיתי שבוע ליבוש
עובד פיקס כבר כמה שנים
לדעת הרבה פוסקים-לאמכשיר תמי 4
גם צריך טבילה ? לדעת הרבנים הנ''ל ?
כי לכאו' אין הבדל
לפ''ז חיבור קבוע לחשמל (כגון מכונת קפה)כי זה חייב חיבור קבוע לצינור מים ונחשב כמחובר לקרקע
לפי חלק מהשיטות-כןלפ''ז חיבור קבוע לחשמל (כגון מכונת קפה)
גם כן נחשב כמחובר לקרקע ?
המכונה היא לא של נספרסו, זה דלונגי. ולא קפסולות אלא פולים. אבל העיקרון זה שמכשיר חשמלי עובר טבילה ויבוש בסדר גמור. רק לתת לו מספיק זמן שבטוח הוא יבש לגמרייש לך מושג איז דגם זה?
היום הפעלתי את המכונה אחרי שבוע ייבוש בשמש והוא עובד פיקסלא נכתוב כאן הלכות בכל אחד ישאל את רבו, לרוב הפוסקים חייב טבילה, בשום אופן לא מטבילים מכשיר שיש בו כרטיס אלקטרוני, הסיכוי שיעבוד אחר כך כמעט לא קיים, ולכן יש לחפש אפשרויות אחרות.
זה כמעט בגדר נס, לא להמליץ לאחריםהיום הפעלתי את המכונה אחרי שבוע ייבוש בשמש והוא עובד פיקס
לא בטוח נראה לי שביבוש נכון בשמש למשך שבוע זה אמור לעבודזה כמעט בגדר נס, לא להמליץ לאחרים
לא הייתי אומרת נס... לא ניסיתי מכונת קפה, אבל הטבלתי כמה וכמה מכשירים חשמליים והכל היה בסדר גמור אחרי 3-4 ימי ייבושזה כמעט בגדר נס, לא להמליץ לאחרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: