כללי טבלה באילוסטריטור

שירונט

משתמש רשום
אם יש פה מישהו שער עדין ויש מצב שהוא עוזר לי?
איך עושים טבלה באלוסטריטור?תודה לעונים.

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
את רואה יש עוד מישהו ער עכשיו..:)
אז ככה, בסרגל הTOOLS בצד יש לחצן (מצו"ב תמונה) של קו אלכסוני לוחצים עליו לחיצה ממושכת ונפתח חלון קטן שעליו ציור של טבלה, לוחצים עליה פעמים - נפתח חלון שבו כותבים כמה קווים יהיו לאורך וכמה לרוחב, מאשרים ואז לוחצים על הדף וגוררים לגודל הטבלה הרצוי.
בהצלחה :p

קבצים מצורפים

• טבלה.jpg
    KB 109.4 · צפיות: 327
  • טבלה2.jpg
    KB 236.1 · צפיות: 195

Graphic

משתמש צעיר
שימו לב!
זו אינה טבלה, אלא קבוצה הכוללת מלבן (מסגרת חיצונית) וקווים אנכיים ואופקיים (מפרידים).

אין אפשרות לערוך את מספר השורות והעמודות לאחר שרטוט הטבלה, וכדי לצבוע "תא" בודד, למשל, יש לפרק אותה (Pathfinder/ Divide), או שימוש ב- Live Paint Tool.

טבלה במשמעותה הפשוטה (כמו ב-Word למשל), אין באילוסטרייטור, אלא באינדיזיין.
אפשר לייבא את הטבלה לאילוסטרייטור מאינדיזיין.

שירונט

משתמש רשום
הבנתי, תודה רבה על ההסבר,
אז איך אני יכולה לעשות טבלה באינדיזין?

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י Graphic;327609:
שימו לב!
זו אינה טבלה, אלא קבוצה הכוללת מלבן (מסגרת חיצונית) וקווים אנכיים ואופקיים (מפרידים).

אין אפשרות לערוך את מספר השורות והעמודות לאחר שרטוט הטבלה, וכדי לצבוע "תא" בודד, למשל, יש לפרק אותה (Pathfinder/ Divide), או שימוש ב- Live Paint Tool.

טבלה במשמעותה הפשוטה (כמו ב-Word למשל), אין באילוסטרייטור, אלא באינדיזיין.
אפשר לייבא את הטבלה לאילוסטרייטור מאינדיזיין.

לא ידעתי, באמת אני לא מבינה למה אין טבלה נורמלית באילוסטרייטור,
תמיד אני די מסתבכת,
אולי את Graphic היקרה תדעי לעזור לי : כשאני מקלידה רשימת מוצרים לדוג' וממקמת בטבלה הנ"ל, המרווחים בין השורות לא שווים ואני צריכה לשנות את המרווח ידני בכל שורה
יש דרך לסדר את זה? (אני מגדירה מרווחים שווים אך יש סטיות קלות למרות זאת)

Graphic

משתמש צעיר
אפשר לעבוד ב-Grid, או להגדיר Snap to Point - כלומר, הצמדה לנקודות ציון של עצמים אחרים, וכך הטקסט ייאלץ להיצמד לנקודות שה"טבלה" מגדירה לו.

אך אני חוזרת על המלצתי החמה: טבלאות - באינדיזיין בלבד.

ayala

משתמש מקצוען
פשוט מאד: לוקחת את כלי הטקסט, יוצרת תיבת טקסט, ואז הולכת לתפריט table >insert table ומגדירה לו כמה עמודות כמה שורות ומתחילה לעבוד.

טיפ שעובד בשבילי: אם את רוצה טבלה למשל של 2 עמודות ושהטור הימני יהיה צר והטור השמאלי רחב מאד, יש ליצור טבלה של 3 עמודות ולהשחיר את 2 העמודות השמאליות ואז table>merge cells אבל אני לא יודעת אם המקצוענים עושים את זה כך..

שירונט

משתמש רשום
טוב אז אני אתכתב עם עצמי, משום מה אני לא מצליחה לעצב טבלה באינדיזין הלכתי לחלון לאות וטבלאות ובחרתי טבלה, ואז נפתחה תיבה והוא לא נותן לי להגדיר ניתונים , מה עושים?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
כי את צריכה קודם ליצור תיבת טקסט
באמת מי תכנת את זה בצורה כ"כ חלמאית???????

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה