אני מחפשת כבר המון זמן מתכון לזה ולא מצאתי בפורום.
טעמתי את זה פעם בבית מלון ומאז אני מחפשת את זה שנים עד שאמרו לי שזה טארטלט צרפתי.
זה היה כמו קרם שקדים - משהו רך ומתוק עם שקדים גרוסים ואבקת שקדים ומעל היה שקדים פרוסים.
לא זוכרת אם היה לזה בסיס בצק או לא. (זה הוגש בקעריות סופלה)
למישהי יש אולי מתכון טוב לזה? בעלי מאד אהב את זה ואני רוצה להפתיע אותו ואפילו קניתי בשביל זה לפתניות פורצלן לתנור.
מצרפת תמונה מהבית מלון (לפני איזה 4 שנים...)
תודה
טעמתי את זה פעם בבית מלון ומאז אני מחפשת את זה שנים עד שאמרו לי שזה טארטלט צרפתי.
זה היה כמו קרם שקדים - משהו רך ומתוק עם שקדים גרוסים ואבקת שקדים ומעל היה שקדים פרוסים.
לא זוכרת אם היה לזה בסיס בצק או לא. (זה הוגש בקעריות סופלה)
למישהי יש אולי מתכון טוב לזה? בעלי מאד אהב את זה ואני רוצה להפתיע אותו ואפילו קניתי בשביל זה לפתניות פורצלן לתנור.
מצרפת תמונה מהבית מלון (לפני איזה 4 שנים...)
תודה