יואו איך אהבתי!!!!!
ממש התחברתי לאמא שמספרת סיפור לפני השינה!
מוכשרת ממש!!
תצליחי!
ממש התחברתי לאמא שמספרת סיפור לפני השינה!
מוכשרת ממש!!
תצליחי!
מאד יפה. מכניס לאוירה בשבריר שני'.
מה בעצם המסר בפאזל ארוחת הצהרים?
אני מסכים עם העיקרון.אישית אהבתי מאד שאין מסר שמאכיל בכפית. סתם הווי של ילדים חרדיים.
איכשהו נדמה לי שכל הפאזלים שיצא לי להיתקל בהם לאחרונה, ומיועדים במובהק לילדים חרדיים - היו או של סיפורים מהחומש וכאלה, או של ילדים חרדיים חמודים שמקיימים מצווה כלשהי.
איזה כיף שיש גם פאזלים עם איורים של הווי ביתי, בסגנון שילד מכיר ומתחבר.
(למשל - נחמד שרואים את הילדים אוכלים, ולאו דוקא מברכים ברכת המזון. שומעים סיפור במיטה, ולא קוראים קריאת שמע.)
והאיורים מתוקים וצבעוניים וכיפיים נורא.
נכון.אישית אהבתי מאד שאין מסר שמאכיל בכפית. סתם הווי של ילדים חרדיים.
איכשהו נדמה לי שכל הפאזלים שיצא לי להיתקל בהם לאחרונה, ומיועדים במובהק לילדים חרדיים - היו או של סיפורים מהחומש וכאלה, או של ילדים חרדיים חמודים שמקיימים מצווה כלשהי.
איזה כיף שיש גם פאזלים עם איורים של הווי ביתי, בסגנון שילד מכיר ומתחבר.
(למשל - נחמד שרואים את הילדים אוכלים, ולאו דוקא מברכים ברכת המזון. שומעים סיפור במיטה, ולא קוראים קריאת שמע.)
והאיורים מתוקים וצבעוניים וכיפיים נורא.
מכבדת את דעתך.אני מסכים עם העיקרון.
עם זאת, לדעתי כדאי לשלב.
לדוג' - ילדים בגן שעשועים. חלק מתנדנדים סתם, חלק עוקבים אחרי חתולה, וחלק עוזרים לילד קטן שבוכה או נותנים צדקה.
אחרי הכל, מה שחשוב לנו באמת, נכנס לכל מקום, רק צריך להיזהר שלא יעבור את הטעם הטוב.
נכון.
זה מה שרציתי לעביר- הווי ביתי נעים של אמא- ילדים.
עשיתי סקר בפורום חכמת נשים בזמנו, זוכרת?
לפני שהתחלתי את העבודה הזו,
כי רציתי משהו שונה ואחר, והייתה לי יד חופשית ונדירה בבחירת הנושאים.
וכולן קבלו על זה שאין פאזלים של 'סתם' אווירה.
לא נתקלתי בסקר ההוא, אבל זה באמת כבר מתחיל להעיק כל האובר-מוסריות הזו שדוחפים לילדים.
כאילו הילדים שלנו לא עושים כלום בחיים חוץ מלוותר ולהתפלל ולברך בכוונה גדולה, ובאופן כללי הם מלאכים חסרי יצר רע. זה לא אמין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: