שואף לגדולות
משתמש פעיל
לי יש טבלט עם נטפרי טבלט של סמסונג (אנדרואיד) שמישהו מבני ברק (מס’ 1 בארץ) התקין לי עובד מצוין עם הכל והוא נותן תמיכה מלאה דרך המייל על כל שאלה תענוג
אוכל להמליץ אם יהיה צורך
אוכל להמליץ אם יהיה צורך
אפשר פרטים?נטפרי תומכים גם באייפד של אפל
על מה??אפשר פרטים?
אני הצלחתי לחבר אייפד של אפל. היה קצת מסובך אבל עכשיו עובד לי ברמה מצויינת!לי נטפרי כתבו שאין להם תמיכה בטבלט
אני הצלחתי לחבר אייפד של אפל. היה קצת מסובך אבל עכשיו עובד לי ברמה מצויינת!
לא נכון!התכוונתי שאין להם תמיכה במקרי תקלות ושאלות וכדו’
זה בעיקר הנושא שלי, המחיר, הבעיה עם האנדרואיד זה האפליקציות? הדפדפן עובד חלק?לי יש טאבלט עם וויפרי אנדרואיד
אם אתה רוצה לקנות למשל באלי אקספרס באפליקציה צריך לעשות רוט למכשיר ולהתקין תעודת אבטחה בסיסטם
אני לא עשיתי את זה והיום אין לי אפשרות לקנות רק דרך הדפדפן (לראות מוצרים אפשר להזין פרטי אשראי לא כי האפליקציה לא סומכת על תעודה של נטפרי)
בשאר אתרים אין לי מושג
אבל אם נוח לך דרך הדפדפן למה לא
אבל בעצם בשביל זה לא צריך וויפרי
אבל בשביל ההגנה אולי כן
אחרי הכל טאבלט הרבה יותר זול ממחשב(אני קניתי מחודש ב350 ואני משתמש בו כבר שנה וחצי יופי
תגיד את האמיתי כאילו?!לא נכון כן נכון ניתן לעובדות לדברצפה בקובץ המצורף 1136442
התכוונתי שאין להם תמיכה במקרי תקלות ושאלות וכדו’
הבעיה בעיקר עם האפליקציות, אבל אפשר לשלוח להם לבדיקה ואם זה כשר הם מעלים לחנות שלהם.זה בעיקר הנושא שלי, המחיר, הבעיה עם האנדרואיד זה האפליקציות? הדפדפן עובד חלק?
זה דגם יחסית ישן, ויכול להיות שיהיה חסר. (הוא באמת מוצלח)אני ממליצה על טבלט של סמסונג, דגם פצצה galaxi tab T295
אני יודע שבטבלאט של הדרן אפשר להוסיף דפדפן של נטפריאני צריך מחשב לבית בעיקר למיילים וקצת קניות /הזמנות ברשת. שימוש אשתי בלבד..
שואל
האם מספיק לי טאבלט (או שחייב מחשב נייד)
האם טאבלט מתחבר לנטפרי
ומה כדאי לקנות, לא משהו יקר.
תודה מראש
אני צריך מחשב לבית בעיקר למיילים וקצת קניות /הזמנות ברשת. שימוש אשתי בלבד..
שואל
האם טאבלט מתחבר לנטפרי
תודה
אפשר גם פלפאון של הדרן לי היה פלפאון של הדרן עם דפדפן של נטפריאז יש אולי סינון אחר שהוא מצוין, לא דווקא נטפרי?
אולי מכשיר של הדרן?
השאלה היא מה עדיף. אם אני זקוקה נטו למייל ואולי בנק, האם כדאי מחשב, או טאבלט?
אני עשיתי ברור די רציני והבנתי שטאבלטים עם נטפרי זה משו שלא עובד טוב,אני צריך מחשב לבית בעיקר למיילים וקצת קניות /הזמנות ברשת. שימוש אשתי בלבד..
שואל
האם טאבלט מתחבר לנטפרי
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: