יש לי בבית אינטרנט עם נטפרי, זה יכול לעבוד על ווייפיי שלהם?בכל טאבלט יש חריץ להכנסת סים של חברת תקשורת.
פשוט מכניסים סים עם קו של נטפרי
אתה מתכווין לקו נייח עם נטפרי? אין סיבה שלא יוכל להתחבר עם וייפי לראוטריש לי בבית אינטרנט עם נטפרי, זה יכול לעבוד על ווייפיי שלהם
השאלה היא האם נטפרי תומכים גם באנדרואיד או רק בווינדוסבכל טאבלט יש חריץ להכנסת סים של חברת תקשורת.
כן, היה זכור לי שפעם היה על זה דיבורהשאלה היא האם נטפרי תומכים גם באנדרואיד או רק בווינדוס
טאבלט לא בהכרח עם אנדרואיד, תלוי איזה.השאלה היא האם נטפרי תומכים גם באנדרואיד או רק בווינדוס
מה זה מעשי? צריך להבין בזה? שלא יסתבך לי סתםטאבלט לא בהכרח עם אנדרואיד, תלוי איזה.
ב. יש תמיכה של נטפרי גם באנדרואיד (לא רשמי, אבל מעשי כן)
צריך להתקין תעודת אבטחה.מה זה מעשי? צריך להבין בזה? שלא יסתבך לי סתם
מנסיון כבר שנהמנסיון מאד קשה טאבלט עם נטפרי כמו שכתבו פה שהתמיכה שלהם באנדרואיד זה לא ממש רשמי ומאד קשה להתחבר לנטפרי- ההתקנה וכו'
עדיף מחשב
לא בכל טאבלט יש חריץבכל טאבלט יש חריץ להכנסת סים של חברת תקשורת.
ליתר דיוקולעצם השאלה לנטפרי יש בעיות רציניות עם שירותי גוגל (גימייל בתוכם) באנדרואיד
אז זה לא יעבוד באפליקציה שלהם אלא דרך האתר או דרך אפליקציות חלופיות
אם אין לך בבית לא מחשב ולא טאבלט, מחשב בעיניי עדיף.אז יש אולי סינון אחר שהוא מצוין, לא דווקא נטפרי?
אולי מכשיר של הדרן?
השאלה היא מה עדיף. אם אני זקוקה נטו למייל ואולי בנק, האם כדאי מחשב, או טאבלט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: