אני בעצמי מבקש חתימה,אולי עדיף שתשאלי את מי שביקש את החתימות.
זה ללא רשיון, וזה בב''בבאיזה עיר?
אם בירושלים הדף של החתימות מוטמע בהרמוניקה ואתה כותב בתאור הבקשה תוספת מרפסת
והם חותמים במקום המיועד.
בהצלחה!
אה... לא מכירה דברים כאלו...מה פרוש אני
אני בעצמי מבקש חתימה,
זה ללא רשיון, וזה בב''ב
שוב, לא לעיריה, זה נטו כדי שיהיה לי אסמ' שאכן הם נתנו לי אישור לבנות....אם החתימות מיועד לעיריה- יש לשאול בעיריה איך מגישים גבר כזה.
הכי טוב זה לבקש חתימות אישור מהשכנים... שהם ידו שאתם בונים ..שוב, לא לעיריה, זה נטו כדי שיהיה לי אסמ' שאכן הם נתנו לי אישור לבנות....
תודה
נכון מאד! מאד מאד!הכי טוב זה לבקש חתימות אישור מהשכנים... שהם ידו שאתם בונים ..
ולא להגיע יותר אחד ולעשות מלא רעש והשכנים לא מבינים מה קורה...
מנסיון אישי זה מה שקרה....
תודה רבה!אנו הח"מ דיירי בניין פלוני נותנים את הסכמתנו למשפחת X הגרה בדירה X להוסיף מרפסת סוכה בגודל X מהצד (המזרחי מערבי צפוני דרומי) של הבניין, אנו מאשרים שהובאו לידיעתנו תוכניות הבניה הנ"ל [אם רוצים ניתן להוסיף: ואנו מוותרים על כל תביעה עתידית בהקשר להנ"ל].
אם כי צריך לקחת בחשבון שלפעמים שכן שרואה חוזה של 20 סעיפים יחשוב שוב אם לחתוםאני חושב שמכיון שמדובר כאן בהשקעה כספית גדולה, יש להתייעץ עם דיין חשוב (כגון הרב סילמן או הרב רוזנברג או הרב שפרן וכו') בנוגע לנוסח עליו מחתימים. ע"מ למנוע בעיות שיכולות לצוץ במקרה שאחד השכנים יקום על צד שמאל לאחר שחתם או שאיזה חבר יאמר לו שהיה יכול לבקש (לסחוט) כסף בעבור חתימתו, ואז יתחילו הבעיות. ותאמינו לי שמי שחפץ לחבל בתהליך הבניה אפילו אם אינו מלשין, יכול לעשות זאת בנקל גם לאחר שחתם.
מאחל לכם בהצלחה רבה, כי במקרים מסויימים זה יכול להיות מאוד פשוט ובמקרים אחרים מאוד סבוך.
מהיכרות קרובה לנושאים אילו, לא מדובר על הסכם עם הרבה סעיפים, יכול למעשה להיכתב על דף דפדפת, מתומצת אבל מכסה את הנושאים המצויים שעלולים לצוץ.אם כי צריך לקחת בחשבון שלפעמים שכן שרואה חוזה של 20 סעיפים יחשוב שוב אם לחתום
השכן גם יכול לזרוק לך הביתה רימון הלם, אבל זה לא מצוי באנ"ש, וגם בנידון דידן, אם לשכן המחתים ישנו שכן חילוני ו/או חרדי מהסוג שילך לערכאות, צריך לקחת זאת בחשבון שיתכן ותהיינה בעיות, כי אין מה לעשות מדובר כאן על בניה לא חוקית.ההסכם הזה אינו קביל משפטית
השכן יכול לחתום לך מחוסר נעימות
אבל מאחורי גבך לתבוע אותך
השכן גם יכול לזרוק לך הביתה רימון הלם, אבל זה לא מצוי באנ"ש, וגם בנידון דידן, אם לשכן המחתים ישנו שכן חילוני ו/או חרדי מהסוג שילך לערכאות, צריך לקחת זאת בחשבון שיתכן ותהיינה בעיות, כי אין מה לעשות מדובר כאן על בניה לא חוקית.
[אם רוצים ניתן להוסיף: ואנו מוותרים על כל תביעה עתידית בהקשר להנ"ל].
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: