חתונת הכסף

בינגרפיק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בעוד כחודש יש להורים הנפלאים יום נשואים ה25.
אנו משפחה עם2 זוגות נשואים ורצינו להפתיע את ההורים לכבוד הארוע
אם יש למישהו רעיון עם מה אפשר להפתיע הורים...
[פותחת אשכול זה לאחר שערכתי חיפוש בפרוג ולא מצאתי משהו...]
תודה מראש

מלי

משתמש מקצוען
אנחנו עשינו לפני שנה וחצי להורים של בעלי
דאגנו שהם לא יהיו בבית והכנו סעודה כיד המלך הזמנו את האחים והאחיות שלהם עם ההורים כמובן, ובעלי הכין מצגת מיוחדת.
הם היו מאוד מופתעים היה ממש יפה.

GILC4385

משתמש רשום
גם אנחנו עשינו משהו פשוט אבל תמיד יפה:
אירגנו סעודה באחד הבתים ושלחנו להם הזמנה לפני-ממש כמו הזמנה לחתונה רק שזה חתונת הכסף כולל שמות החתן כלה מתי ואיפה. כבר מזה הם היו מופתעים ומרוגשים.
סעודה עם כל המשפחה כולל תוכנית ומצגת יפה. מה צריך יותר מזה?

יוודית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
קופצת על המציאה:
אנחנו עורכים בשבת להורים שלי 35 שנות נישואים, 9 נשואים, רווקים, והמוווון אחיינים!!!!! (קיין עין הורע....:eek:)

אשמח לשמוע רעיונות למשחקים משפחתיים מעניינים לכל שכבות הגילאים.(לא רביעיות...!!)

SN

משתמש מקצוען
נכתב ע"י יוודית;2123550:
קופצת על המציאה:
אנחנו עורכים בשבת להורים שלי 35 שנות נישואים, 9 נשואים, רווקים, והמוווון אחיינים!!!!! (קיין עין הורע....:eek:)

אשמח לשמוע רעיונות למשחקים משפחתיים מעניינים לכל שכבות הגילאים.(לא רביעיות...!!)

זה נושא אחר.. למה לערבב..

בינגרפיק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מלי;2123512:
אנחנו עשינו לפני שנה וחצי להורים של בעלי
דאגנו שהם לא יהיו בבית והכנו סעודה כיד המלך הזמנו את האחים והאחיות שלהם עם ההורים כמובן, ובעלי הכין מצגת מיוחדת.
הם היו מאוד מופתעים היה ממש יפה.

קשה לעשות זאת יש שם ילדים ממש קטנים בגילאי 2-3 כך שבשעות הקריטיות שאנו רוצים שיפנו לנו את הבית רוצים לעשות השכבה...

SN

משתמש מקצוען
איזה כיוון את מחפשת?
תוכנית למפגש? משהו לשלוח באותו יום? רעיון למתנה?

גרפיקה100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני עשיתי רעיון ממש חמוד לרגל ה-30 שנה לנישואין עיצבתי עוגה בצורת 30 וב -0 שמתי תמונה של ההורים בתור חתן כלה, יצא מדהים ותוכנית עשיתי גם משהו מאוד מאוד חמוד, הכנתי רביעיות ועל כל כותרת רשמתי חברים בעבר אבא, חברות בעבר אמא, אוכל עשיתי מאכלים שההורים אוהבים, משחקים, מה שהם אוהבים לשחק, וכו'...כמה רבעיות כאלו ופשוט היה מצחיק כל המשחק, שכנים מהדירה הקודמת, היה ממש כייף, היה עוד כל מיני תוכניות גזעיות ויפות...
יש לי עוד רעיון לתוכנית, לקחת את התמונות של החתונה שלהם ולהכין מצגת,

גרפיקה100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני הכנתי עוגת בצורת 30 שנה לנישואין וב- 0 שמתי תמונה צבעונית (בשקף) של ההורים חתן וכלה.
יצא ממש יפה ומרשים. אח"כ עשיתי תוכנית של רביעיה ועל כל כותרת רשמתי מאכלים אבא מאכלים אמא
(כמובן מאכלים שהם אוהבים) חברים בעבר אבא, חברות בעבר אמא, משחקים אבא, משחקים אמא, שכנים מהדירה הקודמת, וכו'... אם את רוצה יותר פרטים מהמשחק הזה תשלחי לי הודעה באישי ואני יסביר לך יותר, היה ממש מצחיק המשחק כולינו נהננו, היה עוד תוכניות יפות...

גרפיקה100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רעיונות לחתונת הכסף

אני הכנתי עוגת בצורת 30 שנה לנישואין וב- 0 שמתי תמונה צבעונית (בשקף) של ההורים חתן וכלה.
יצא ממש יפה ומרשים. אח"כ עשיתי תוכנית של רביעיה ועל כל כותרת רשמתי מאכלים אבא, מאכלים אמא (כמובן מאכלים שהם אוהבים) חברים בעבר אבא, חברות בעבר אמא, משחקים אבא, משחקים אמא, שכנים מהדירה הקודמת, וכו'... , היה ממש מצחיק, כולנו נהננו, היה עוד תוכניות יפות...

שולחנית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם את רוצה יש לי לוגו כבר מוכן לכזה ערב, במחיר סימלי

מירי456

משתמש מקצוען
עוגת הפתעה שהכנתי פעם לחתונת הכסף...

מכינים עוגת כושי עגולה (או כל עוגה אחרת)
מרוקנים את פנים העוגה ומשאירים תחתית ושוליים
ממלאים בהרבה שטרות (משחק) ומטבעות שוקולד
לוקחים שקף בקוטר העוגה
מצפים אותו בשוקולד ומקשטים יפה
מניחים על העוגה כמו מכסה
כלת/חתן האירוע מנסה לחתך את העוגה ולא מצליח עד שמורידים את ה'מכסה' ומגלים את ההפתעה...

בינגרפיק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שולחנית;2123760:
אם את רוצה יש לי לוגו כבר מוכן לכזה ערב, במחיר סימלי

תודה, חשבנו גם סוג של מתנה וגם סוג של ארוע,
לגבי לוגו סיכמנו שאעשה לארוע כל מה שקשור לצד הגרפי וההדפסות...
אך עדין אנו שוברים את הראש

אלישר

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
משחק מהנה, מפרגן ומחמם אוירה:
כל זוג שבא לאירוע מביא מהויטרינה או מהארונות מוצגים מכסף (טהור/מצופה/כסוף). חשוב שתהיה כמות מכובדת של מוצגים, יותר ממספר המשתתפים באירוע. מעצבים את כל המוצגים במרכז השולחן או בתור קישוטים לעיצוב הבר - אם יש.
כל משתתף לוקח מוצג אחד ומסביר מדוע בחר בו ומה הקשר שלו להורים היקרים שהגיעו לתאריך כה נכסף...
מזל טוב!

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אנחנו עשינו אלבום דיגיטלי מגיל הילדות ועד היום.
נסענו לשבת- וכל השבת היתה במיתוג של הארוע. זמירות עם מדבקה, תוכניה, ערכה לחדרים,מדבקה לקופסאת גפרורים וכו'
כל אחד היה צריך להביא מתנה משהו שלמד מההורים. והיה גראמן שהילדים הקריאו
המנה אחרונה היתה עוגת שוקולד חמה בקאפקייק כסף ועל זה תקענו דגלונים עם המיתוג.
עוד תוכנית זה הבאנו הרבה חפצים שהיה בהם 25 והיה צריך לזהות מה, ולקשר להורים- לדג' 25 גר, מסננת עם 25 חורים וכו
עוד רעיונות לאו דוקא ל-25
רעיון לקישוט ואוירה שעשינו פעם ביום נישואין אחר- לקחת תחתיות תחרה מנייר ולרשום על כל אחד אות, מ' ז' ל' טוב וכו' ולקשור כל אחד לחוט לתלות בגבהים שונים עם בלונים באמצע. יצא ממש מרשים. (נראה לי שהבסיס לרעיון לקוח מהאתר של שוש סירקיס)
עשינו גם פעם קאפה של כל הנכדים שכל אחד מחזיק אות ויוצר את המילה לסבתא מזל טוב וכו' - תלוי במספר הנכדים.
קנינו כלי נגינה מתנפחים בהכל בשקל לכל הילדים והם עשו עם זה שיר גראמן
יומולדת חמישים עשינו חמשיר-בקשנו מכל מיני דמויות לרשום 5 שורות על כלת הארוע.
מאד חשוב האוירה והשואו- לעשות שלטים של מזל טוב בשם כל מיני דמויות- להשתדל שזה יהיה אוטנטי לדג' מהעבודה, מהעיריה המקומית וכו.
העיקר שיהיה במזל טוב

רוני רביץ

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
לעשות אלבום ברכות:
לוקחים אלבום דבק ובוחרים סוג של נייר רקע שכל אחד כותב עליו ברכה מושקעת (לקטנים תביאו לצייר ולהדביק) אח"כ בצד אחד שמים ברכה ובצד השני תמונות של הילד/ הזוג שכתב את הברכה.
בתחילת ובסוף האלבום משלבים תמונות משפחתיות.

לעצב כראות עינכם.

בטטה 1

משתמש רשום
אלו הדברים שעשינו להורים שלי ל25, את יכולה להשתמש בחלק מהרעיונות:
1. הכנו הזמנה יפה שהזמינה אותם להשתתף בארוע חגיגת ה25 שנה לנישואיהם ביום זה וזה, בשעה כזאת וכזאת עם ציוד של נעלי הליכה נוחות, שתיה וכדו' - כדי שיהיו פנויים ומוכנים נפשית. ביום עצמו נתנו להם הזמנה נוספת עם הוראות למשחק הבא:הם היו צריכים להתקשר למספר טלפון שרשמנו להם ולשמוע ברכה ממישהו לרגל יום נישואיהם (ואלו היו מכרים מהעבר הרחוק, המורה מכיתה א', חברי ילדות וכדו') אחרי שברך אותם נתן להם כתובת להגיע אליה. בחרנו כתובות משמעותיות בחייהם, למזלינו היו כמה וכמה כאלה די קרוב לבית. לדוגמא: אולם החתונה בו התחתנו, בית הוריה של אימי (הם כבר לא גרים שם). עם רכב אפשר להתפרס גם לשטח יותר רחב... וכן בחרנו מקומות שסתם נחמד להגיע אליהם לדוגמא חנות של ברמן שבה כבר שילמנו למוכר על עוגה עבורם וכדו. בכל "תחנה" כזאת הם קיבלו דף נוסף עם מספר טלפון נוסף אליו התקשרו בלי לדעת מי זה... קיבלו ברכה מאיזה מכר ישן או אהוב מאד ששלח אותם לכתובת הבאה. ליד אולם החתונה צירפנו גם את ההזמנה לפתק עם המספר טלפון, מהשכנים של הורי אימי ביקשנו לתת גם פתק וגם בקבוק מים שיהיה לה אחרי כל ההליכה וכדו'... מה"תחנה" האחרונה החזרנו אותם במונית ישר הביתה.
כשהם חזרו חיכו להם קרובי המשפחה בביתם - השולחנות היו ערוכים לסעודה חגיגית והשמחה היתה רבה!
הכנו להם גם מצגת שעליה עמלנו במשך זמן רב קודם הארוע. המצגת תיארה את חייהם עד ליום הנישואין ובה תמונות רבות שסרקנו מאלבומים ישנים. את הטקסט של המצגת כתבנו לפי תיחקור של הדודות והסבא (שלנו - אחיות שלהם ואבא...). זה היה מוצלח מאד מאד ואפילו קיבלנו ביקורות היסטוריות והתעוררו ויכוחים בין הצופים מה בדיוק היה... אבל זה בהחלט השקעה רבה.
עשינו עוד דבר שיכול להחשב כשגעון אבל הצליח בצור יוצאת מן הכלל - בלילה הקודם לפני המסיבה, חיכינו לשעה מאוחרת ואחרי שנרדמו סיידנו יפה את כל הסלון והוספנו דוגמא עדינה בצבע קרם על הקיר. קישטנו מעט את פינת הדלקת הנרות ושמנו כריות חדשות על הספה מה שמאד חידש את מראה הסלון. חוץ מההלם והשמחה של הורי זו גם היצה חוויה בלתי נשכחת לסדר באישון לילה עד לפנות בוקר את הבית בשקט רב ככל האפשר...

בטטה 1

משתמש רשום
ואמא שלי ליום הולדתו העגול של אבי עשתה גם היא משהו מוצלח במיוחד. היא הזמינה חברים משלבי חיים שונים שלו כשכל קבוצת חברים הגיעה בזמן אחר. אלו שהיו מתקופה מאוחרת יחסית הגיעו ראשונים ואחר כך אלו מתקופה קודמת יותר וכך הלאה... כמה מהם התבקשו להכין דברי ברכה מראש והחגיגה כולה היתה סיום (ארוחה בשרית חגיגית מאד) למסכת שאחד האחים שלי סיים לכבוד המאורע.

בלוניום

משתמש רשום
אני עושה עיצובים בבלונים ויש דברים מדהימים לכאלה מצבים
וזה נותן המון אוירה לארוע.....
0533114143

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה