מידע שימושי חתונת הכסף - 25 שנות נישואים

עזר כנגדו

משתמש פעיל
אנחנו הפקנו "מיני-חתונה". זה מדהים ומרגש עד דמעות.
הם ידעו שיש סעודה אצל אחי הבכור לכבוד יום הנישואים.
אמא שלי לבשה חליפה מהממת עם ג'קט לבן. אבא שלי בחליפה של שבת.
אחי הביא רכב מפואר מחבר וקשטנו אותו. לקחנו אותם לטיילת ועשינו צילומים.
אח"כ הם באו לבית של גיסתי, הכנו לה ברכת כלה, וכסא כלה, וכשהם נכנסו היתה מגינת חופה. אמא שלי בכתה כמו כלה...
וכמובן, סעודת מלכים שכולם היו שותפים בה, תמונות, זכרונות וכו'.

רותינה

משתמש מקצוען
rראיתי פעם משפחה שלקחה את עיתון משפחה ופשוט הדביקה כתבות בדיוק לפי כתבות המשפחה על המשפחה שלהם , לדוגמא: סיפור על האימא בא.מ. אמיץ, תמונות מהעולם... מהמשפחה, כתבה על ההורים מהסופר דמן. וכן על זו הדרך.... זה עבודה אבל שווה את ההשקעה...
בהצלחה!
אנחנו עשינו את זה ליומולדת של סבא שלי. יצא מטורףףףףף
סתם ככה כל האירוע היה בסימן של מתנות- היתה מתנה עוברת (שבתוכה היו העיתונים ), קליפ על השיר "מתנות קטנות",וגם כל נכד היה צריך להביא מתנה לסבא. היו דברים ממש יפים, נכד אחד למד מסכת לכבוד סבא שלי וזה היה ממש מרגש. ועוד...

כן אני מעצבת!

משתמש רשום
ההורים שלי חוגגים בקרוב 25 שנה ביחד ברוך ד', ואני מחפשת רעיון לסלוגן. נעשה תפריט בשרי ( לא אוהבים חלבי ולא דגים) שולחן שוק כזה ותוכנית. אם יש לכן רעיון לתוכנית וסלוגן ממש יעזור לי.

E7

משתמש פעיל
אנחנו עשינו קפה כ"ה על בסיס קפה קפה ועשינו לוגו כמו של קפה קפה (אני יכולה לשלוח באישי) ועשינו ארוחה חלבית עם סלטים כמו בקפה קפה
היה מדהים
נשמע מהמםםם
אפשר בבקשה לקבל תמנונה של הלוגו?

גולדשמיד

משתמש רשום
אני צריך אם מישהו יש לו איזה בלאנק של חתונת הכסף
ואם יש למישהו ראיון של מקום להיות שבת לעשות נכון את החתונת הכסף אשמח לקבל מידע

אורות התורה

משתמש רשום
תסתכלי פה. קרובת משפחה שעשץה את זה. מהמם!
תכתבו לה אולי תוכל ותסכים לעשות לכם את זה...

אגד

משתמש חדש
אנחנו עשינו קפה כ"ה על בסיס קפה קפה ועשינו לוגו כמו של קפה קפה (אני יכולה לשלוח באישי) ועשינו ארוחה חלבית עם סלטים כמו בקפה קפה
היה מדהים
אשמח מאוד לקבל לכתובת מייל R0583231110 וכו
תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה