קורונה חתונות עם 10 איש

מצב
הנושא נעול.

swi

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
"שקר"
הייתי היום בארמונות חן והיה שם 400 איש בחתונה בלי הגזמה.
החתונה התנהלה "כרגיל".
משטרה שהגיע למקום נכנסה להיכלי מלכות שיחסית היה שם בסדר גמור ודילגה על ארמונות חן.
מזעזע הציבור החרדי שאינו צורך תקשורת ולא מסתובב ברשתות החברתיות עדיין לא הפנים שמדובר ב"מ-ג-י-פ-ה".
היום החריגו את ארמונות חן
מיום ראשון גם על ארמונות חן יחולו ההגבלות

אלף-בית-גימל

א. ב. ג.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
"שקר"
הייתי היום בארמונות חן והיה שם 400 איש בחתונה בלי הגזמה.
החתונה התנהלה "כרגיל".
משטרה שהגיע למקום נכנסה להיכלי מלכות שיחסית היה שם בסדר גמור ודילגה על ארמונות חן.
מזעזע הציבור החרדי שאינו צורך תקשורת ולא מסתובב ברשתות החברתיות עדיין לא הפנים שמדובר ב"מ-ג-י-פ-ה".
אני דווקא שמעתי מגיסי שהיה שם שהיה סדרנים וחילקו כרטיסים לכל רבע שעה. מעניין אולי הוא דיבר על ארמונות פרידמן.
בכל מקרה זה שמחה זמנית. כי מסתבר שכבר מתי שהוא בשבוע הבא, כמובן תלוי בהתגברות קצב החולים יאסרו כל התכנסות שהיא. ואפילו בבתי כנסיות.

שועל ירוק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
שמעתי שאפשר לחלק אולם ח4 שתי נשים ושתי גברים למישהו יש מידע על זה?

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי

ומי אמר שזה רע?
אם מישהו טהור ואין לו נגישות לרשת, ולכן אינו מעודכן, הוא מוגן פי מאה בעיני...

שועל ירוק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
ומי אמר שזה רע?
פעם מישהו אמר לר' אלחנן וסרמן שהמצב כל כך קשה והוא לא מצליח להתרכז ענה לו ר' אלחנן אשמתך שאתה קורא עיתונים וד"ל

ומי אמר שזה רע?
הדבר ודאי מבורך רק עוררתי את הבעיה ומאיפה היא נובעת.
שח"ו לא יושמע מדברי אני מעודד חיבור לרשת.
הדבר נתון לשיקול דעת גדולי הדור שפסקו פה אחד שזה ב"ייהרג ואל יעבור" ואין צורך להסביר למה

מצוטט מתוך כל רגע:
הקורונה ממשיכה להתפשט בארץ, ומשרד הבריאות מחריף כל העת את ההנחיות. בין היתר, הוחלט לפני יומיים לאסור התכנסות של מעל למאה איש.

ההנחיה משליכה בעיקר על חתונות ובר מצוות שלא ניתן לדחות - אירועים שנקבעו זמן רב מראש.

אמש (חמישי) התקיימו החתונות הראשונות לאחר ההנחיות. באולמות האירועים העמידו בעלי האולם מאבטחים בכניסה, ששמרו שלא ישהו בפנים למעלה ממאה איש בו זמנית.

בחתונה בכפר חב"ד קיבלו האורחים מספרים המחלקים אותם לקבוצות, ובאולם פרסו שמשונית אטומה בין עזרת הגברים לעזרת הנשים על מנת שיוכלו להכניס מאה גברים ומאה נשים.

בחתונה באולמי גוטניק בירושלים רקדו האורחים שנשארו בחוץ לצלילי המוזיקה שנשמעה מבפנים, בבני ברק; בחתונה באולמי 'ארמונות פרידמן' יצא החתן לרקוד עם האורחים שנשארו בחוץ, ובחתונה ב'ארמונות חן' הפסיקה המשטרה את החתונה בעיצומה, כיוון ששהו באולם למעלה ממאה איש.

לאור כך, במהלך התכנית 'לילה מנצח' בהגשת יואלי דיקמן ברדיו 'קול ברמה', הודיעו אמש (חמישי) מספר מפיקים מוזיקלים כדוגמת עויזר דרוק ויוסי פרנקל וצלמים כדוגמת יוני צור, שיאפשרו למי שהזמין מהם אירועים לערוך את החופה כבר בשעה 14:00-15:00 בצהריים, כדי שיוכלו לחלק את החתונה לקבוצות קבוצות, וכל זאת ללא תוספת תשלום.

איניש

משתמש רשום
אני הייתי בארמונות חן והגיעו פקחים ועשומהם בדיחה והם הלכו ואמרו שיחזרו ולא חזרו
בארמונות פרידמן חילקו פתקים עם מספרים וכל אחד שיצא העביר את הפתק למישהוא בחוץ והוא נכנס במקומו
בהיכלי מלכות היה פקחים
בכליל השמחה היה אמור להיות אירועלתלמידי החינוך העצמאי והוא בול
ליד כליל השמחה חנתה ניידת שיטור עירונ עםאורות דולקים כל הערב

הרש'ל

משתמש פעיל
היום החריגו את ארמונות חן
מיום ראשון גם על ארמונות חן יחולו ההגבלות
מוזר מאוד! יש כאן משהו כמעט מסריח! זה נשמע איזה פרוטקציה מכוונת לאחד מהחתונות, מי התחתן אתמול בארמונות חן שיש לו כאלה קשרים?

שועל ירוק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
צריך להיזהר שאין 100 אנשים בחוץ
אולם אירועים.png

פרפר סגול

משתמש מקצוען
מב קורה עם הנהל פרוג כל שניה סוגרת את האשכולות בנושא הקורנה הם לא מבינים כמה זה נחוץ לציבור
הם לא מעונינים בפאניקה.
אני מעריכה מאד את האחריות שלהם!
יישר כח @מרשמלו ושותפיך.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
לי יש ידיד שמחתן השבוע בבית שמש, ובעל האולם נתן לו עוד אולם בשביל הנשים כדי שיוכל להכניס 100 גברים ו100 נשים

בינגרפיק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ומה עושים כאשר החתן עצמו צריך לבוא מחו"ל???
יודעת שהיה סיפור כזה של סוג שהיה אמור להתחתן ביום חמישי.
הרבנשל המשפחה נתן הוראה להעביר את החתונה לעיר מגוריו של החתן.
רק הכלה הוריה יבואו להשתתף בחתונה.
וכן רב המשפחה נתן להם הוראה שהזוג הטרי ישאר לגור בארצות הברית אזור מגוריו של החתן עד שלא יצטרכו בבידוד כשיגיעו לארץ.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה