לא הייתי באופן אישי.הייתם שם בחתונה?
המקום צפוף ומזעזע
אבל הבנתי שהפכו את זה ממש לגן ארועים.
אולי במקור זה מזעזע, אבל עם קצת השקעה ורצון טוב אפשר לעשות מכל דבר משהו מושקע ויפה.
לא הייתי באופן אישי.הייתם שם בחתונה?
המקום צפוף ומזעזע
הייתי שם שהיה ארוע אחד והיה צפוף, לא מתחיל להיות גן ארועיםלא הייתי באופן אישי.
אבל הבנתי שהפכו את זה ממש לגן ארועים.
אולי במקור זה מזעזע, אבל עם קצת השקעה ורצון טוב אפשר לעשות מכל דבר משהו מושקע ויפה.
אז יתכן שהמקום כן יפה, אבל מזעזע הצפיפות,הייתי שם שהיה ארוע אחד והיה צפוף, לא מתחיל להיות גן ארועים
ועוד רוצים לעשות שם 3 ארועים יחד.
חושבת שזה פתרון מצוין.
מכירה את העומדים מאחור, אנשים משלנו, עם ניסיון רב בהפקת אירועים בסדר גודל... הרימו גן אירועים בבני ברק....
הלוואי ויהיה לתועלת.
צפה בקובץ המצורף 653742
נראה לי שהדבר היחיד שהתחדש היום היה שמותר גם לאולמות לבצע אירועים בשטח פתוח.הבנתי שיש הקלות נוספות-מישהו יודע מה??
אני גם מתענינת בחתונה בהר שמואל - אשמח לקבל פרטים 052-7612664יש וילות שאפשר לשכור (לנו יש חתונה בוילה בהר שמואל)
ויש גם כאלה שמביאים בחינם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: