אבל הם כל הזמן ישארו שם!!!להניח חלב או גבינה במרחק בטוח, וכשכולם יצאו, לפנות להם את המאורה.........
מה זה לא נותנת להיכנס?בחצר יש לנו נישה ארוכה וצרה ששם אנחנו מאחסנים הרבה קרטונים (במקום בוידם)
יש לנו שם את הארגזים של מוצרי הפסח שאנחנו כבר צריכים להוציא אותם דחוף
וחתולה המליטה שם כמה גורים ורובצת בכניסה ולא נותנת להיכנס
הבו עצות
לפזר פלפל שחור בכמות נדיבהיש לך רעיון יותר זול??
אבל תפסנו איזה ערבי מהרחובנתנו לו 50 שקל וזה עבד...
גם וגם מנסיוןתנסו לפזר באזור פלפל שחור.
חתולה אחרי המלטה היא תוקפנית ומסוכנת למי שמנסה (או שהיא חושבת שהוא מנסה) לפגוע בגורים שלהמה זה לא נותנת להיכנס?
תעקפו אותה, תעשו מה שאתם צריכים, היא תברח.
מה הבעיה?
מים רותחים
סתםם
לפזר פלפל שחור בכמות נדיבה
מעדיף לא לנסות...
@תמממממי אולי אפשר לשפוך שם באזור אקונומיקה וזה יבריח אותם משם?
לנו היתה חתולה שכל הזמן נכנסה מהחלון, שמנו מתחתיו סמרטוט ספוג באקונומיקה והיא הפסיקה
(ושמעתי שגם פלפל שחור עוזר)
אז כנראה הפתרון שלי הוא רק למי שלא מפחד\ת מחתולים, כמוני...חתולה אחרי המלטה היא תוקפנית ומסוכנת למי שמנסה (או שהיא חושבת שהוא מנסה) לפגוע בגורים שלה
להתעמת איתה באמת לא כדאיהכי טוב לחכות שהיא תלך, להוציא את הגורים למקום קרוב שתוכל להמשיך להיות קרובה אליהם ולא יגרם להם נזק. כשיגדלו וילכו תשפכו הרבה פלפל שחור כדי שלא יחזר
ניסית פעם לגעת בגורים קטנטנים ליד אמא שלהם???אז כנראה הפתרון שלי הוא רק למי שלא מפחד\ת מחתולים, כמוני...
לא כתבתי לגעת בהם, פשוט לעקוף אותם, להתקרב קצת, הם יברחו, לא יתקעו במקום.ניסית פעם לגעת בגורים קטנטנים ליד אמא שלהם???
את יודעת שזה עוזר או משערת? כמעט קניתי את זה אבל הבנתי שלא תמיד עוזראולי יש לכם באזור גמ"ח של מכשיר אולטרסוני להרחקת חתולים.
מדובר במכשיר חשמלי שמפיק גלי קול שלא נשמעים באוזן אנושית אבל בלתי נסבלים לבעלי חיים ולכן הם מתרחקים.
המכשיר עולה כ 300 ש"ח, אבל ייתכן שקיים בגמ"חים או שיהיה למישהו בסביבתך להשאיל.
איזה יש לכם? יש הרבה סוגים, עוצמות.לנו יש כזה ...
לא ברור כמה הוא יעיל....
ניסית פעם לגעת בגורים קטנטנים ליד אמא שלהם???
רק זה חסר לך...לא!!!!
כשהיתה לנו בבנין בעיית חתולים המליצו לי על זה, אבל אצלנו זה לא היה עובד כי מדובר בהרחקה משטח גדול מידי.את יודעת שזה עוזר או משערת? כמעט קניתי את זה אבל הבנתי שלא תמיד עוזר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: