דרוש מידע חשמל דרך חברת הגז

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני כבר כמה חודשים עם זה ואין שום קאצ
הענין הוא שדבר ראשון הציבור פשוט עדין לא מודע מזה
דבר שני ברוב האזורים החרדים אין מונה חכם ולכן אנשים לא אין להם כח לכל התהליך של התקנת מונה וכו...
כבר שאלו מקודם אבל לא היתה תשובה ברורה. אולי אתה תדע לענות מה הכי כדאי? או למה הלכת דווקא לחברה הזאת?

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
כבר שאלו מקודם אבל לא היתה תשובה ברורה. אולי אתה תדע לענות מה הכי כדאי? או למה הלכת דווקא לחברה הזאת?
לגבי מה הכי כדאי תעשו פשוט השואת מחירים אני אישית הלכתי לסלקום כי נתנו הכי הרבה אחוזי הנחה אבל אני לא סגור שהם הכי זולים כי הם גובים מצד שני 30 שח דמי מנוי חודשי ויש חברות אחרות שלא גובים
בקיצור תבדקו ותגיעו למסקנא מה הכי מתאים לכם
בהצלחה

• תודה
Reactions: MOM

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

ד. ר.

משתמש רשום

• תודה
Reactions: MOM

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
לגבי מה הכי כדאי תעשו פשוט השואת מחירים אני אישית הלכתי לסלקום כי נתנו הכי הרבה אחוזי הנחה אבל אני לא סגור שהם הכי זולים כי הם גובים מצד שני 30 שח דמי מנוי חודשי ויש חברות אחרות שלא גובים
בקיצור תבדקו ותגיעו למסקנא מה הכי מתאים לכם
בהצלחה
הם הכי זולים לכאורה.
אלקטרה שלא גובה את דמי המנוי --לא מספרת שממשיכים עדיין לשלם את זה לחברת החשמל

ובקיצור הם מבצעים הטעייה על מלא והלקוחות לא קולטים את זה

סלקום הם לכאורה הכי זולים
רק שנראה לי שעכשיו ההנחה של 10 אחוז קבוע ירדה ל5 אחוז (רק למצטרפים החדשים
לישנים זה נשאר 10 אחוז)

וממילא במצב הנתון צריך לבדוק מחדש

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הם הכי זולים לכאורה.

ובקיצור הם מבצעים הטעייה על מלא והלקוחות לא קולטים את זה

סלקום הם לכאורה הכי זולים
רק שנראה לי שעכשיו ההנחה של 10 אחוז קבוע ירדה ל5 אחוז (רק למצטרפים החדשים
לישנים זה נשאר 10 אחוז)

וממילא במצב הנתון צריך לבדוק מחדש
מה עם בזק?

A052

משתמש סופר מקצוען
מי אמר לכם את זה?

כפי מה שמובן ברגע שעוברים חברה, אין יותר קשר כספי עם חברת החשמל, איך הם יכולים לגבות את התשלום הקבוע?

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
מי אמר לכם את זה?

כפי מה שמובן ברגע שעוברים חברה, אין יותר קשר כספי עם חברת החשמל, איך הם יכולים לגבות את התשלום הקבוע?
תבדוק את זה.
אני כבר ביקשתי בקשה לרישום לאלקטרה ותוך כדי גילתי את זה(אמר לי את זה נציג של סלקום
ואחרי זה דיברתי עם נציג שלהם והם הודו שזה נכון)
ולכן עזבתי אותם מייד

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
מי אמר לכם את זה?

זה נכון ביחס לחיוב של הצריכה השוטפת
אבל זה לא נכון ביחס לחיובים הקבועים

A052

משתמש סופר מקצוען
אז מה קורה בסלקום? הם נותנים זיכוי על מה שחברת חשמל מבקשת?

כי ממש אין הגיון שאם עוברים לאלקטרה אז הם שולחים חשבונית תשלום קבוע, ואם עוברים לסלקום הם לא שולחים.

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
כי ממש אין הגיון שאם עוברים לאלקטרה אז הם שולחים חשבונית תשלום קבוע, ואם עוברים לסלקום הם לא שולחים.
ההיגיון הוא שתאכלס עדיין חברת החשמל היא הריבון ועדיין אם יש בעיה אז היא האחראית
ולכן משלמים לה חיובים קבועים

וסלקום פשוט הגיעו להסדר עם חברת החשמל

אבל בלי קשר---יש במדינה כל כך הרבה דברים בלי היגיון
אז מיותר לנסות לחפש היגיון

השאלה מה נכון ומה לא

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני כבר כמה חודשים עם זה ואין שום קאצ
הענין הוא שדבר ראשון הציבור פשוט עדין לא מודע מזה
דבר שני ברוב האזורים החרדים אין מונה חכם ולכן אנשים לא אין להם כח לכל התהליך של התקנת מונה וכו...
איך הצטרפת?
התקשרתי היום למוקד של סלקום וגם של בזק ושניהם אמרו לי שאין דבר כזה (כנראה שלא מעודכנים)?

פרידא

משתמש מקצוען
אני גם עברתי לסלקום
מי שאין לו מונה חכם, מזמינים מחברת חשמל באים די מהר להתקין זה עולה באזור ה250 שח (הם שמים חינם אבל יקח זמן עד שיגיעו לכולם) זה שווה כי זה מחזיר את עצמו מהר

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אז ככה.
היום התקשרתי לסלקום למספר שהביא לעיל @shimשימי התוכנית שלהם כרגע לפי מה שאמרה לי הנציגה זה:
תשלום דמי מנוי חודשיים 30 שח
שנה ראשונה 5% הנחה
שניה 6%
שלישית 7%

אח"כ הנציגה שלהם התקשרה לחברת החשמל כדי לתאם מונה חכם. בהתחלה ענתה נציגה שאמרה שמשלמים בכל מקרה 265 שח על המונה החכם למרות שיתכן ובקרוב יגיעו ממילא להתקין בחינם("באחריותך לבדוק") ולמרות שיתכן ותהיה בעיית תקשורת במקום שלא תאפשר למונה לתקשר עם החברה ואז א"א לנייד ("באחריותך לבדוק"). היא גם לא הסכימה לפרט מה כוללת בדיוק "תקשורת". בקיצור תקעה מקלות בגלגלים. אח"כ הנציגה של סלקום התקשרה פעם נוספת ואז ענתה נציגה אחרת שפירטה באדיבות רבה שמשלמים רק אם יש תקשורת ועושים את הבדיקה לפני ההתקנה. תקשורת משמעה תקשורת סלולרית. כלומר, ברמת העיקרון אם המונה הישן מותקן במקום עם קליטה סלולרית לא אמורה להיות בעיה.

עכשיו אני מחכה למונה החכם. אם מישהו פה מכיר תוכנית זולה יותר מלעיל אשמח לשמוע.

נ.ב. כמובן שאין לסמוך על הנאמר לעיל ושכל אחד יבדוק בעצמו את הכללים לפני שעושה משהו ("באחריותך לבדוק"...).

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
אם אין לי קליטה של סלקום בבית אני יכול לעבור לחשמל שלהם או שזה יגרום לבעיות קליטה בחשמל?
והבנתי שאצל רמי לוי יש מבצע בניוד שני בתים לחשמל שלהם ב50% הנחה נראה לי יותר משתלם, לא?
סתם, קחו בהומור באווירת חודש אדר ; - )

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  40  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה