פריוריטי שכראני עובדת היום על תוכנת שיקלולית
בחברה של כ-200 עובדים
עכשיו רוצים לעשות שינוי ולעבור תוכנה
מה כדאי ?
אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות
תודה
מומלצת יותר ממכפל?פריוריטי שכר
היימישהי מכירה הר גל או מירב ?
אני עובדת היום על תוכנת שיקלולית
בחברה של כ-200 עובדים
מה כדאי ?
תודה
מה הכוונה פיצוי שווי?עובדת על מיכפל. היא דיי דומה לשיקלולית.
יש גם בשיקלולית וגם במיכפל באג שקשור לפיצוי שווי...
הייתי עוברת לחילן אבל היא יקרה רצח ושווה רק למדורגים וכו
מה הכוונה פיצוי שווי?
את מתכוונת לגילום? הבנתי.רכיב שבא כביכול לפצות כשיש שווי בנטו. בא לשמור על הנטו של העובד שלא ייפגע
את מתכוונת לגילום? הבנתי.
מה בדיוק הבעיה איתו?
לא הבנתי מה הקשר. פיצוי שווי הוא בא לפצות את העובד על התשלום שהוא שילם וכמובן שזה משתנה מעובד לעובד לפי מדרגות המס. וכן, יתכן שיהיה תשלום מאוד גבוהשהפיצוי שווי יוצא יותר גבוה מהשווי עצמן ואז עלויות המעסיק הן גבוהות וזה לא תקין בכלל. מדובר במשכורות עם מדרגות מס גבוהות. בחילן זה לא יוצא ככה למשל
לא הבנתי מה הקשר. פיצוי שווי הוא בא לפצות את העובד על התשלום שהוא שילם וכמובן שזה משתנה מעובד לעובד לפי מדרגות המס. וכן, יתכן שיהיה תשלום מאוד גבוה
חילןאני עובדת היום על תוכנת שיקלולית
בחברה של כ-200 עובדים
מה כדאי ?
תודה
גם אני על הרגל. מעולה.היי
אני עבדתי על הרגל היא נחשבת תוכנה חכמה מבית חילן,
היום אני עובדת על חילן ואותה אני אוהבת יותר, הרגל נחשבת תוכנה מעולה הדבר היחיד שהפריע לי זה שצריך מאוד להיזהר איתה כשעובדים עם העכבר כי אם עושים שינוים בטעות היא לא מתריעה עליהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: