אם יש לך גישה אליו אז כןאיך אני עושה מנוי?
אפשר גם על מייל אחר קיים?
כןבעצם אם קניתי שטח אחסון זה אומר שיש לי מנוי?
אם כן איך אני מתקשר איתם? במשוב?
תודה רבה
אחרי שעושים מנוי, איך מתכתבים איתם?
גוגל לא מכירים את הבעיה???נראה קצת חשוד מספר המשתמשים שניתקלים בבעיה הזו היום...
אני נכנס לזה וזה כותב לי באנגלית כמו שיחת צ'אט אבל בפועל לא שולח כלום.קבלת תמיכה והתייעצות עם מומחה של Google - מחשב - Google One עזרה
מצטערים, האפשרות לפנות למומחים של Google לקבלת תמיכה זמינה רק למשתמשים עם תוכנית Google One. למידע נוסף על Google One, מומלץ להיכנס אל מרכז העזרה, ואפשר גםsupport.google.com
לוקח כמה שעות עד שהם עוניםאני נכנס לזה וזה כותב לי באנגלית כמו שיחת צ'אט אבל בפועל לא שולח כלום.
אולי גם שני שלישי רביעי...לוקח כמה שעות עד שהם עונים
יכול להיות גם שהם לא עובדים בשישי - שבת - ראשון
בכל מקרה כשיענו זה ישלח לך גם למייל
זה המצב בחו"לאולי גם שני שלישי רביעי...
יש אפשרות לשיחה עם נציג או צ'אטאני נכנס לזה וזה כותב לי באנגלית כמו שיחת צ'אט אבל בפועל לא שולח כלום.
בדיוקמשתמשים חסומים כרגע - האם זו ההודעה שאתם רואים?
צפה בקובץ המצורף 1685820
ניסינו יותר מטלפון אחד אחר..תנסו טלפון אחר
לא יעזור כמה טלפונים שתנסו,ניסינו יותר מטלפון אחד אחר..
לא שולח קוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: