מענייןחשבון משותף=יותר שלום בית
מכירה זוגות עם חשבונות נפרדים והיו להם ויכוחים על ההוצאות...אני משלם יותר, רק אני ממלא דלק, תמיד הקניות מהחשבון שלי וכו וכו וזה מאד עצוב.
אנחנו פשוט התעצלנו לבטל-למה כל הכאב ראש לבטל חשבון אחד ולהצטרף לשני? ואז מתחיל שיח איזה חשבון נבטל מהשניים?
למה זה טוב ?
בחשבון משותף יותר קל עם צריך הלוואות כי זה נחשב של שני בני הזוג.אם מישהו יוכל לעדכן ביתרונות/חסרונות של חשבון משותף או חשבונות נפרדים.
תודה רבה.
מוזר מאוד , ולא מצוי....חשבון משותף=יותר שלום בית
מכירה זוגות עם חשבונות נפרדים והיו להם ויכוחים על ההוצאות...אני משלם יותר, רק אני ממלא דלק, תמיד הקניות מהחשבון שלי וכו וכו וזה מאד עצוב.
דירוג אשראי נקבע לכל אחד בנפרד אבל אם הדירוג נמוך לאחד בד"כ זה ישפיע במידה מסוימת גם על השני בגלל שהחובות והתחייבויות וכן הנכסים בד"כ משותפיםכאשר דירוג האשראי של אחד מבני הזוג נמוך -
האם הבנקים יכולים לדעת זאת כאשר בן הזוג השני יבוא לפתוח חשבון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: