דרוש מידע חשבון מים לדירה ביחד עם היחידות להשכרה

סחלבים

משתמש מקצוען
אשמח למידע ממבינים -
מה עושים כשתעריף המים עולה בגלל שותפות בחשבון של דירה ויחידה להשכרה?
חיפשתי באתר של הגיחון פתרון
ולא מצאתי
אשמח לעזרה!!
תודה!

חני וולפא מעצבת פנים

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
קודם כל יש לשים לב מה מספר הנפשות המשתמשים שרשום להם
כמות הצריכה מתחלקת למספר הנפשות ואם הצריכה מוגברת מידי אז משלמים תעריף גבוה יותר (כפול)
לכן צריך לעדכן את מספר הנפשות

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח למידע ממבינים -
מה עושים כשתעריף המים עולה בגלל שותפות בחשבון של דירה ויחידה להשכרה?
חיפשתי באתר של הגיחון פתרון
ולא מצאתי
אשמח לעזרה!!
תודה!
בגיחון כל השוכרים ביחידה כולל אתם מעדכנים כתובת של הדירה
צריך לשלוח להם חוזה שכירות+צילומי ת.ז באתר או במייל
והם יעדכנו את מספר הנפשות הכולל וכך תשארו עם תעריף 1
יש אפשרות לקבל החזר שנה אחורה על תעריף 2 שכבר נגבה

סחלבים

משתמש מקצוען
בגיחון כל השוכרים ביחידה כולל אתם מעדכנים כתובת של הדירה
צריך לשלוח להם חוזה שכירות+צילומי ת.ז באתר או במייל
והם יעדכנו את מספר הנפשות הכולל וכך תשארו עם תעריף 1
יש אפשרות לקבל החזר שנה אחורה על תעריף 2 שכבר נגבה
תודה!!
יש לך מושג איפה באתר שולחים את זה?
לא מצליחה למצוא..

צורבא מרבנן

משתמש חדש
בס"ד
אני לא יודע בגיחון אבל כשהיה לי את זה, בהתחלה תאגיד המים (מי נעם - עפולה) לא הסכים לצרף נפשות של 2 משפחות, אבל לאחר כמה שנים כשניסיתי שוב הם הסכימו.
הרעיון הוא שקודם כל השוכרים חייבים להיות מעודכנים במשרד הפנים כגרים בדירה הזאת ואז לפנות לתאגיד המים לעדכון נפשות עם ספח של ת.ז. של כל הדיירים כמו שכתב המגיב לפני.
בכל מקרה, אם ח"ו לא יסכימו, תצטרכו לעשות חשבון קצת מסובך איך לחלק את הסכום בין כלל השוכרים במידה וכל אחד משלם על עצמו וזה לא כלול במחיר השכירות. (אוכל לנסות לעזור בחשבון אם זה המצב)
בהצלחה.

סחלבים

משתמש מקצוען
בס"ד
אני לא יודע בגיחון אבל כשהיה לי את זה, בהתחלה תאגיד המים (מי נעם - עפולה) לא הסכים לצרף נפשות של 2 משפחות, אבל לאחר כמה שנים כשניסיתי שוב הם הסכימו.
הרעיון הוא שקודם כל השוכרים חייבים להיות מעודכנים במשרד הפנים כגרים בדירה הזאת ואז לפנות לתאגיד המים לעדכון נפשות עם ספח של ת.ז. של כל הדיירים כמו שכתב המגיב לפני.
בכל מקרה, אם ח"ו לא יסכימו, תצטרכו לעשות חשבון קצת מסובך איך לחלק את הסכום בין כלל השוכרים במידה וכל אחד משלם על עצמו וזה לא כלול במחיר השכירות. (אוכל לנסות לעזור בחשבון אם זה המצב)
בהצלחה.
תודה!
ננסה לפנות לגיחון, מקווה שיעבוד ונקבל הנחה..

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים

ועבער

משתמש חדש
ראיתי שיש כאן התכתבות על עניין המים בדירות מחולקות,האם למישהו יצא לעדכן 2 משפחות בדירה מחוקלת(באשדוד) ולקבל תעריף 1 , האם זה לא בעיה מול העירייה שיש 2 משפחות ויכול להיות מחשיד לדירה מחולקת

צורבא מרבנן

משתמש חדש
ראיתי שיש כאן התכתבות על עניין המים בדירות מחולקות,האם למישהו יצא לעדכן 2 משפחות בדירה מחוקלת(באשדוד) ולקבל תעריף 1 , האם זה לא בעיה מול העירייה שיש 2 משפחות ויכול להיות מחשיד לדירה מחולקת
בס"ד
לאחר שתרשמו במשרד הפנים (זה אומר בת.ז.) ששני הדיירים גרים בדירה תלכו לתאגיד המים ותראו להם את הת.ז. של כלל הדיירים שגרים בדירה והם אמורים לעדכן בדירה את כמות הנפשות.
בעיקרון לא אמור להיות קשר בין העיריה לתאגיד המים כי זה שני דברים נפרדים (אני לא יודע איך זה באשדוד).
ואם הם לא סתם מעצבנים (כמו שהיה אצלי בהתחלה) הם אמורים לעשות את זה חופשי, בפרט אם זה כאלה שמכירים את האוכלוסיה החרדית, ואיך היא עובדת.
בהצלחה

ועבער

משתמש חדש
תודה על התגובה
אשמח לדעת אם מישהי ניסה מנסיון באשדוד וין קשר בין המים לארנונה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה