חרסה/ מדגל /חמת-על מה אתם ממליצים לברז למטבח?

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
חרסה/ מדגל /חמת-על מה אתם ממליצים לברז למטבח?

מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
במדגל - אנחנו מאד מרוצים מהשרות!
חצי שנה לפני תום האחריות (חמש שנים) התלוננו שהברז נוזל, הם החליפו לנו ברזים על המקום.

ניצן

משתמש פעיל
כמדומני שהאחריות במדגל היא יותר ארוכה מאשר בחמת

WEN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש לי חמת נשלף ומאוד מרוצה מזה.

תור הזהב

משתמש מקצוען
כן, במדגל זה 7 שנים ובחמת שנתיים נראה לי, חמת קצת יותר יקרים והם מותג העל בשוק כשמדגל כמה פסיעות אחריהם ומתחת יש המוני מותגים מעוצבים להפליא ולא מוכרים (לי בכל אופן) ולכן בחרתי לשלם יותר ולא להסתכן. לקחתי מדגל. את ההפרש הקטן בין חמת למדגל השקעתי בברז מעוצב יותר מסטנדרט. בעיני ברזים יפים ונכונים למטבח הם כמו תכשיטים לאישה.

pessi&chani

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני קניתי עכשיו מדגל אחרי ברורים רבים.
עד היום היה לי חמת, מצוינים, במשך 10שנים היה מעולה, אח"כ התחיל ליזול ברז אחד, קצת אחריו השני, כשרצינו להחליף את החלק שאולי גורם לנזילה, אמרו לנו שזה יעלה לכל ברז 230 ש"ח, ולא בטוח שיפתור את הבעיה. החלטנו שהגיע הזמן להתחדש וקנינו מדגל.
בכל המקומות באופן מוחלט המליצו לנו על מדגל בגלל השרות שהוא טוב מכולם, בנוסף לאיכות , לעיצוב ולמחירים הסבירים. מה שאין כן לגבי חברות אחרות ששם הדעות היו חלוקות מאד בין החנויות.

אפרתה

משתמש מקצוען
מי- טיפלו לך באחריות לא מזמן? כי אני דווקא לא ממש מרוצה, קניתי לפני שנתיים, אחר כך היתה נזילה והזמנתי אותם אז אמרו שאחרי חצי שנה ראשונה יש לשלם על הביקור כמאה שקלים, נראה לי. התמקחתי ובסוף באו ללא תשלום. כל זה בשעה שבאחריות לא כתוב לגבי התשלום הזה. בערב פסח גיליתי שאחד הברזים התחיל להתקלף ונדהמתי כי חשבתי שזה גוש מתכת ולא ציפוי דקיק. בזה עדיין לא טיפלתי, אני חוששת שיגידו שקילוף לא באחריות. בקיצור- לא ממש מרוצה ממדגל.

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
לא יודעת מה כולכם התלהבתם ממדגל, היה לי מדגל נשלף, וכל שני וחמישי נשבר לי ה"טלפון" והייתי צריכה לקנות חדש.

עד שיום אחד החלטתי להשקיע, קניתי חמת, ואני מרוצה מאד!!!

מדגל הם לא דרגה אחת מתחת לחמת, מדגל הם הרבה הרבה למטה, וגם במחיר הם הרבה יותר זולים.

המעניין היה שכשעשיתי בירור מקיף לפני שקניתי הבנתי שחמת הם הדרגה הכי נמוכה בברזים הטובים, יש המון חברות מעולות שאנחנו פשוט לא מכירים ולא מגיעים לחנויות שלנו בגלל המחיר הגבוה, מדגל בטח לא ברשימה שם.

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יצאתימבולבלת ,
אולי עוד כמה דעות יכריעו?
בכ"א המוןתודה על תשומת הלב

אנונימית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
אני שיפצתי עכשיו וקניתי מדגל, בינתיים מאד מרוצה, ב"ה
אחותי שיפצה לפני שנה וגם קנתה מדגל ומאד מרוצה
אם תרצי אוכל לברר לך את שם הדגם הספציפי (ברז נשלף למטבח)
לעומת זה, אמי שיפצה לפני שנתיים וקנתה חמת ומאד לא מרוצה וכבר החליפה לפחות 3 פעמים את הברז(אמנם עם אחריות ובחינם, אבל עדיין בלבלול ראש גדול מאד)
יכול להיות שיש לה בעיה של לחץ מים שגורמת לכל הבעיות, אבל אני לא יודעת במדויק

אבל מברור שאני עשיתי קודם השיפוץ, אכן הדעות חלוקות מאד בעניין...
מקווה שעזרתי ולא בלבלתי
בהצלחה ובהנאה~

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
בקיצור- תתפללו...
מה שבטוח! תודה בכ"א

שקדן

משתמש רשום
לנו יש ברזי מדגל בבית 2 במטבח ואחד באמבטיה, ולפני כשנתיים שני הברזים במטבח החלו לנזול וכן הצינור מתחת לשיש, והם אכן הגיעו והחליפו את הברזים ואת הצינור.
עכשיו שוב החל אחד הברזים לנזול שוב, מהתרשמותי איכות הברזים שלהם אינו טוב, אבל אחריות הם נותנים למשך 5 שנים.
יש לציין שהדגם של הברז זה הדגם הכי פשוט שלהם שזה מה שהקבלן נתן.
ראיתי במקומות אחרים ברזי "חמת", הם אכן עולים יותר יקר אבל הרבה יותר איכותיים ומחזיקים לאורך זמן.

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לי יש ברזי מדגל מהקבלן. 2 הברזים במטבח החלו לנזול אחרי 5 שנים, אחד בתוך תקופת האחריות ואחד אחרי תום תקופת האחריות, שניהם הוחלפו ע"י החברה ללא תשלום נוסף.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה