נכון מאד, גם אני שמעתי מחברות ומשפחה תלונות נוראיות על איכילוב לדוג' שהמרדים לא רצה להרדים יולדת כי לא רצה להתקרב אליה, שהמיילדת אמרה לאשה מה לעשות ולא התקרבה אליה ועוד כמה סיפורים...לא יודעת מה נטפלתם לשיבא. היו שם מקרים ספציפיים אבל אני אישית מכירה הרבה נשים ששהו ביולדות /נשים בתקופת הקורונה וקיבלו יחס מעולה.
לעומת זאת על איכילוב היו רק תלונות במיון יולדות!!!!!!!!
אולי תתבעו גם את אריה דרעי שאמר ללא כל מקור הגיוני ש70 אחוז מהחולים הם חרדים?גם חלק גדול מן ההסתה.
מחילול שמיים המחפיר.
מהיחס הגרוע בבתי חולים.
הכל קשור בצורה ישירה מאוד למנכ"ל מכבי.
הוא דיבר על 38% בבני ברק שחולים-- בעוד שהנתון הנכון היה בסביבות אחוז אחד!!!!!!!!!!
זהו-- אני לא מפרנסת את מי שנותן לי מכות.
סכום מענק האשפוז הוא 14,320 ש"חעם כל הכבוד למחלקת יולדות עדין היחס שווה להם על כל יולדת הם מרויחים 30000 שח
ככה,לפני שאתם שואלים אם כל הציבור ישתף פעולה, תשאלו אם כל הציבור חושב שאכן מגיע להם עונש...
את כלל החנויות בגרו שבוע קודם (חוץ מהחיוניים)אנשים הפסידו מיליוני שקלים.
הממוצע העולמי עומד על עד 12% מוות!!קצת צניעות למקבלי ההחלטות לא תזיק, התחזית הזאת לא התממשה, מתוך המאתיים אלף נשאים שיש בארץ, לא מתו 2- עד 4 אחוז...
לקנייה. לא למשלוחים. וספקים לא נכנסו לעיר, כך שגם החיוניים וגם אלו שאינם ניזוקו מאד.את כלל החנויות בגרו שבוע קודם (חוץ מהחיוניים)
?הממוצע העולמי עומד על עד 12% מוות!!
משלוחים סופקו עד יום לפני החגלמשלוחים.
1. 6% זה יותר מ4 או פחות?6,500,000 נדבקים 385,000 מתים = 6%
הסיפור מזעזע בגלל הסוף הכואב.לא נכנסת לשאלה אם לעשות חרם או לא כי נראה לי לא רלוונטי
אבל מוסיפה שהיה סיפור מזעזע, שמעתי מקרוב את הפרטים (כולל פרטים מזהים)
על משפחה שהיתה חולת קורונה חוץ מהאב,
הם היו במלונית והוא נותר בביתו
הוא הגיע באחד הימים לצורך רפואי לבית חולים והורו לו לחכות עם חולי קורונה כי בא מב"ב
הוא טען הוא אינו חולה (עשה בדיקה בגלל משפחתו)
ולא קיבלו את זה
שהה לצד חולי קורונה.
נדבק.
ונפטר.
המשפחה לא יכלה אפילו להיפרד.
וזה למה?
מסכימה איתך על ההבדל המשמעותי שעשית בין שניהם, ועל אי ההכרה בטעות והעלות החברתית הגבוהה שלה.ככה,
גם אני לא חושבת שלשיבא מגיע עונש.
הם התנהגו עם תושבי בני ברק והחרדים כמו שמתאים לעיר שיש בה 38 אחוז חולים.
זה חובתם לשמור ולדאוג שהמגיפה לא תתפשט הלאה.
יכול להיות שאפשר היה לעשות את זה בצורה יותר יפה.
אבל מי שמגיע לו עונש זה קופ"ח מכבי!!!
שהמנכ"ל שלה עמד בכנסת( לא סתם סיפר לאיזה חבר)
על נתונים שאין להם שום קשר למציאות
(שהיתה קשה וכואבת אבל לא דומה לנתותנים הנ"ל)
הוא גרם וגורם לכל האפליה כביכול (שאותה אני לפעמים מבינה)
לכל השנאה, לסגר ולעוד.
ועד עתה לא שמענו ממנו מילת התנצלות או הודאה בטעות.
אלפי אזרחים בכל המדינה נשארו עם הטעות הזו!!
דווקא התקשר תקליט בטלפון ודברו: מדבר רן סער, שהוא מצטער על מילים שהפיצו בשמו, ושמכבי תמשיך לשרת בנאמנות את הציבור החרדי.. משהו כזה.ככה,
גם אני לא חושבת שלשיבא מגיע עונש.
הם התנהגו עם תושבי בני ברק והחרדים כמו שמתאים לעיר שיש בה 38 אחוז חולים.
זה חובתם לשמור ולדאוג שהמגיפה לא תתפשט הלאה.
יכול להיות שאפשר היה לעשות את זה בצורה יותר יפה.
אבל מי שמגיע לו עונש זה קופ"ח מכבי!!!
שהמנכ"ל שלה עמד בכנסת( לא סתם סיפר לאיזה חבר)
על נתונים שאין להם שום קשר למציאות
(שהיתה קשה וכואבת אבל לא דומה לנתותנים הנ"ל)
הוא גרם וגורם לכל האפליה כביכול (שאותה אני לפעמים מבינה)
לכל השנאה, לסגר ולעוד.
ועד עתה לא שמענו ממנו מילת התנצלות או הודאה בטעות.
אלפי אזרחים בכל המדינה נשארו עם הטעות הזו!!
שילך להגיד את זה בכנסת!!!!!!!דווקא התקשר תקליט בטלפון ודברו: מדבר רן סער, שהוא מצטער על מילים שהפיצו בשמו, ושמכבי תמשיך לשרת בנאמנות את הציבור החרדי.. משהו כזה.
לא.אולי תתבעו גם את אריה דרעי שאמר ללא כל מקור הגיוני ש70 אחוז מהחולים הם חרדים?
באף מקום בעולם לא מתו 12 אחוז מחולי הקורונה !הממוצע העולמי עומד על עד 12% מוות!!
וזה שהקב"ה עשה איתנו נס גדול לא מוריד מכך שמה שהם אמרו זה דרך הטבע.
ושהוציאו דברים מהקשרם, והפיצו כאילו הוא אמר... וכואב לווהוא לא מבין למה פרסמו דברים כאלה בשמו. סגנון הוא התמים ואיזה אלמוני רע לב הוציא את דבריו מהקשרם כי רצה שחרדים ישנאו אותו...דווקא התקשר תקליט בטלפון ודברו: מדבר רן סער, שהוא מצטער על מילים שהפיצו בשמו, ושמכבי תמשיך לשרת בנאמנות את הציבור החרדי.. משהו כזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: