פחחחחחחח מה שאתה אומר לא מובן!!!!! אם הוא מנכל בנק אז אין לו דעות??????? אסור לו להפגין???עשיתי ניוד לאחרונה, מהלך קל ביותר.
נמאס שמזלזלים בנו כציבור !!!!
אם הוא היה אדם פרטי שיפגין מה שבא לו,
אף אחד לא מסתכל עליו כעוד אדם פרטי, גם לא הוא בעצמו.
אם הוא מנכ''ל בנק, או שיתחשב בי או שלא יהיה מנכ''ל הבנק שלי.
מותר לו להפגין, זה בסדר, וזה טבעי ששונאי חרדים מפגינים נגד חרדים,סלח לי זה התחיל שרשמת את זה
והמשיך
והמשיך
ונגמר ב...
לא הבנתי אסור לו להפגין??
והחרדים לא צריכים לנפנף בחרדיות בכל זוטא
עדיף לשמור למאבקים על אידישקייט וכו'
לא שאני באה לגונן על השמאל אוכלי ה....
מיזה המיעוט שזילזלו בו בהפגנה?ברגע שהם יראו שלמיעוט יש כח
אז הם יתחילו להעריך את המיעוט
יש הגנה מפינדרוס שאמר בכנסת את הדברים האילהאבל שוב: אני לא מתכוון דווקא אליו ספציפית, [רק שלא יתנקם בי... ]
ולראות נטורי קרתא אם תמונת המחבלים בנווה יעקב ובעיר דודמותר לו להפגין, זה בסדר, וזה טבעי ששונאי חרדים מפגינים נגד חרדים,
[כמובן, בעקיפין, לא - ישירות! חס ושלום,]
וזאת בדיוק הסיבה שכתבתי את מה שכתבתי,
אבל שוב: אני לא מתכוון דווקא אליו ספציפית, [רק שלא יתנקם בי... ]
אלא לכל אחד, שתומך בהליכים שמציקים וגורמים סבל לחרדים,
מה הסיבה שחרדים יתמכו בו?
נכון הימין הוא הרובמיזה המיעוט שזילזלו בו בהפגנה?
הפוך הימין הוא הרוב לא?
נכון, הם לא יותר טובים!ולראות נטורי קרתא אם תמונת המחבלים בנווה יעקב ובעיר דוד
יכול להיות ...אין שום בעיה! שיפגין! רק יחליט בדיוק מה הוא מייצג: [אין כאן אופציה לפיצול אישיות!]
מנהל בנק מסור עם לקוחות חרדים,
או פלשתיני שמביע תמיכה בפעולות הבג"ץ ובמסכנות הערבים?
אני בעד הרפורמה המשפטית (היי, מאות אלפי לקוחתי מהשמאל, אתם לא יודעים מי אני באמת הפסדתם חרם!)או פלשתיני שמביע תמיכה בפעולות הבג"ץ ובמסכנות הערבים?
אבל מצד שני גם לעשות דברים חסרי הגיון זה דמוקרטי.לצאת נגדו?? זה חסר הגיון מכל צד
סליחה, אבל חוץ מנזק לחרדים ותמיכה בערביםאני בעד הרפורמה המשפטית (היי, מאות אלפי לקוחתי מהשמאל, אתם לא יודעים מי אני באמת הפסדתם חרם!)
אבל מבין שיש צד שני מסויים, יש איזונים והערות שחייבים להכניס כאן, וגם מובילי הרפורמה אומרים זאת..
להפגין נגד זה לגטימי, בטוח שבין המפגינים יש קשת רחבה של מאות דעות בין תמיכה חלקית ברפורמה לבין תמיכה בטרור..
אבל להפגין זו הדרך הכי דמוקרטית ונורמלית ולא מזיקה נגד צעדים של ממשלה.. כל זמן שהוא לא לוחם בכלכלה הישראלית, לא משמיץ, לא מחרים, לא מלכלך נגד ציבורים דתיים - חרדיים - ימניים.
זכותו להפגין נגד ה'רפורמה'.. הוא אפילו לא אמר על איזה פרט בה הוא מקצין..
לצאת נגדו?? זה חסר הגיון מכל צד
במיוחד כשהרבה מן הלקוחות שלו הם חרדים,תסתכלו על העובדה שההפגנה היתרחשה בזמן הפיגוע
7 נירצחים לא עלינו ומה שחשוב ממנכל בנק חשוב ללכת להפגין (לא משנה עם דגלי או בלי דגלי פלסטין)
מסכים.אין הרבה שיחלקו על- זה... וסליחה מכבודך -שאני קצת מתעצבן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: