כשאין בלנדר...יש אפשרות לעשות חרוסת בלי לטחון בבלנדר?
לא ידעתי שעושים חרוסת עם צימוקיםאגוזי מלך (כוס עם ידית)
אגוזי פקאן חצי כוס
שקדים חצי כוס
צימוקים חצי כוס אפשר לערבב משני הסוגים
תמרים (מזן מגהו'ל רכים) בין 12-15
חצי תפוח עץ קלוף
לטחון במעבד מזון/ בלנדר
ולהשאיר מעט טחון גס שלא יהיה מדי ממרח...
וסמוך לסעודה להוסיף לזה מעט יין/ מיץ ענבים. (כף אחת-שתיים לא יותר)
לגרד את התפוחים במגרדת דקה ואחר כך לקצוץ עוד עם סכיןיש אפשרות לעשות חרוסת בלי לטחון בבלנדר?
לא ידעתי שעושים חרוסת עם צימוקים
אם אני לא משתמשת בפסח, אפשר להשמיט?
כל אחת חושבת שהחרוסת שלה הכי טעים בעולם..ובצדק ( :אפשר עוד רעיונות?
פעם ראשונה שאני עושה את זה
(שלא יצא ממרח,אלא עבה כמו טיט)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: