כן..היא עברה חוויה שלילית במעון? או שסתם כך חרדתית מכל מה שסביבה?
מעבירים אותה למקום אחר שיהיה לה שם טוב,בוקר טוב,
הבת שלי עם חרדות - לא מוכנה ללכת למעון, היא הולכת למעון ויכולה לבכות שם במשך כמה שעות עד שנרגעת.
איך מטפלים בדבר כזה??? מישהו התנסה??
דחוףף !!-- הלב שלי נקרע
נראה חרדהמי אמר שזה דווקא חרדה ולא קושי אחר?
דווקא היה לה מאוד טוב שם - אני מאוד נהניתמעבירים אותה למקום אחר שיהיה לה שם טוב,
ממליצה מאד מאשר לסחוב עוד ואז החרדות ישתלטו על עוד דברים.
(אלא אם כן, זה לא חרדות אלא איזה שהוא אישיו מול ההורים - אפשר לבדוק האם יש שינוי בין כשהאמא מביאה לבין כשהאבא מביא)
וכשמישהו אחר מביא?נראה חרדה
היא לא מוכנה לעזוב אותי - ולא גומרת לצרוח
היא צורחת גם כשהאבא מביא אותהוכשמישהו אחר מביא?
לא נראה ליאם זה התחיל לאחרונה, אולי זה קשור לפורים-
אולי מסכה, ליצן או איזה רעשן שמלחיץ אותה?
הייתי מחלקת ל2לא נראה לי
ששאלתי אותה אם היא רוצה ללכת למעון באחד הימים היא אמרה לי "לא, בכיתי שאני רוצה אמא.."
יכול להיות שהילדה מצאה לעצמה "במה" ?
מקום שבו היא מקבלת יחס מיוחד אפילו שלילי אבל יחס....
נקודה למחשבה...
ואז העבודה צריכה לעשות מול ההורים בעיקריש לקחת בחשבון שזה גיל שהם מתחילים לנסות ולבדוק מה עובד על ההורים, אם הם רואים שהאמא מאוד נבהלת כשהם צורחים ומשתוללים, הם קולטים מאוד מהר באיזה צורה אפשר לסחוט אותנו,
לא אומרת שזה המקרה, אבל נקודה למחשבה, לבדוק אם זה רק במעון או שלפעמים היא רוצה משהו ולא נותנים לה - גם שם זה מתפרץ
חרדה זה פחד (מופרז) ללא סיבה.תכלס---
איך מוציאים חרדות מילדים כל כך קטנים??????
יש טיפולים כמו שלושת המיימדים וכדו' באמצעות העברת אנרגיות לא יודעת -לא למדתי את זה אבל זה עובד לרוב מעולה אם את רוצה יש לי מספר של אחת כזאת מעולה..תכלס---
איך מוציאים חרדות מילדים כל כך קטנים??????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: