אחד מקרובי משפחתי שאני מלווה אותו בעניין מסוים יש לו כמה בעיות והייתי השבוע אצל מומחה והוא אמר שכל הבעיות תלויות בשורש שזה חרדה חברתית וביטחון עצמי נמוך, המומחה אמר שצריכים לטפל בזה או בטיפול תרופתי או אצל פסיכיאטר לשיחות בלי נטילת תרופות, והוא המליץ לי על מאבחן גדול שמגיע לקלניקה שלו פעם בשבוע והוא עושה אבחון ממוקד אם צריך טיפול תרופתי או טיפול עם שיחות בפסיכיאטר, והוא מבקש על זה 1800 ש"ח לפגישת אבחון, רציתי לברר כמה דברים
א)אם זה המחיר לאבחון הזה או שיש מומחים שלוקחים פחות מזה?
ב)אם א"א לעשות את זה דרך הקופה ע"י מומחה שמאבחן את זה?
ג)הוא אמר לי שכיום יש הרבה שקוראים לעצמם מומחים בעלי שם אך למעשה הם לא יותר מסנדלרים פשוטים, אך אצלי כל מי שעובד איתי הוא באמת מומחה, אלו דבריו של המומחה המטפל, ורציתי לברר אם זה אמיתי מה שהוא אמר לי או לא?
אני מקווה שהסברתי טוב את הכל ואשמח אם מישהו יודע משהו על זה או איפה אפשר לברר על זה
תודה רבה!
א)אם זה המחיר לאבחון הזה או שיש מומחים שלוקחים פחות מזה?
ב)אם א"א לעשות את זה דרך הקופה ע"י מומחה שמאבחן את זה?
ג)הוא אמר לי שכיום יש הרבה שקוראים לעצמם מומחים בעלי שם אך למעשה הם לא יותר מסנדלרים פשוטים, אך אצלי כל מי שעובד איתי הוא באמת מומחה, אלו דבריו של המומחה המטפל, ורציתי לברר אם זה אמיתי מה שהוא אמר לי או לא?
אני מקווה שהסברתי טוב את הכל ואשמח אם מישהו יודע משהו על זה או איפה אפשר לברר על זה
תודה רבה!