תודהממליצה לך להתייעץ עם מרכז 'תעצומות'
זה בעקרון מרכז דתי אבל הם מכשירים גם מטפלות חרדיות.
מומלצים מאאאד בתחום החברתי.
ואם אין להם מענה מספק,
אז על חרדה חברתית הייתי פונה למטפלת רגשית מקצועית בתחום החברתי.
קיים בשוק!
אשמח לקבל שמותאז על חרדה חברתית הייתי פונה למטפלת רגשית מקצועית בתחום החברתי.
תודה
ממה שאני רואה באתר, הם נותנים מענה יותר בכיוון של מיומנויות חברתיות, פחות לחרדה חברתית, ויש פער ענק בין שני התחומים.
בנוסף הם מתעסקים יותר עם ילדים ובני נוער, פחות עם מבוגרים.
אני יודעת, בכל אופן ממליצה לך ליצור איתם קשר טלפוני ולקבל מהם חוות דעת
אשמח לקבל שמות
איזה אזור את מחפשת? אני יכולה לנסות לברר לך
לצערי אין לי מידע על טיפולים קבוצתיים ):מקפיצה.
אשמח לקבל מידע מבוסס נוסף, גם המלצות על טיפול פרטני.
אולי @ארבע
קודם כל תודה, זה מידע חשוב עבורי.טיפול שהוכח מחקרית כיעיל לחרדה חברתית הוא eft - טיפול ממוקד רגש.לא מוכר לכל אחד, שייך לגל החדש בפסיכולוגיה.
מכירה את הטיפול הדינמי ולא את ה-EFT. מה שאני כן מבינה שזו שיטה ממוקדת= כלי, לעומת טיפול דינמי שהוא פתוח.מה ההבדל בין טיפול זה לטיפול דינמי "רגיל"? גם בו יש עיבוד של הרגשות
בחיב"ה יש קבוצת נשיםמידע על הנעשה בחיב"ה, אולי יש שם מענה.
סליחה על זמן המענה הארוך...מקווה שעדיין רלוונטי.מה ייחודי בטיפול EFT שמשיג הצלחה טובה יותר בטיפול בחרדה חברתית?
תודה. זה מידע חשוב עבורי.סליחה על זמן המענה הארוך...מקווה שעדיין רלוונטי.
EFT נשען ע הגישה הדינמית, הCBT והמון על תיאוריות הרגשות למינהן, שהתפתחו ביתר שאת עם התפתחות הFMRI- מאפשר לבדוק איזה חלקים רגשיים ואחרים התעוררו במוח, ביחס למניפולציות, פעולות שונות.
המחקרים אגב, נעשו לבחינת איזה חלק בטיפול עובד ומסייע, ולא רק האם הטיפול עצמו עוזר, כך שהאקטים הטיפוליים מאוד מדויקים.
בגדול ומאוד מלמעלה, כאשר עולה בטיפול מרקר לחלק הצריך עזרה- כמו עסק לא פתור מהעבר, טראומה, חרדה חברתית, ביקורת עצמית ועוד, אז יש פרוטוקול די מונחה (שכאמור נחקר) לעבודה בחדר.
אם כתבתי בצורה לא מסםיק מהירה, מוזמנת לשאול עוד. זכרתי מאשכולות אחרים, שאת בתחום משיק..
רק מציינת שאני למדתי את הגישה, אבל לא ברמה של מומחיות בה, אני משתמשת בה בחדר בתור עוד כלי.
לא.אין לך אפשרות להודעה פרטית נכון?
תודה אבל מעדיפה שלאלא.
רוצה בטלפון? אם אוכל לעזור, אז בכיף.
0548448333
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: