איפה קונים חצאית איכותית וטובה?
אשמח לקבל המלצות לחנויות בירושלים/בב
אולי אפילו באתרים כמו שיין וכדו'
תודה מראש
אשמח לקבל המלצות לחנויות בירושלים/בב
אולי אפילו באתרים כמו שיין וכדו'
תודה מראש
תודה!אני קניתי אותה באמזון לי ולבת שלי מאוד מרוצה, נראה חדש אחרי הרבה כביסות (מכבסת בתוך גרביון)
תלוי מה הגובה שלך. לי זה מידי אני בערך 1.60תודה!
זה מידי באמת? בתמונה זה נראה קצר
ואיך המידות?
בהד אובר הילס הייתי לפני כמה ימים ואין מידותיש בMELI וגם ב הד הובר הילס
תודה!בב"ב יש את דבסט.
זה נראה שקוף, לא?הזמנתי אותה עוד לא הגיע ליקנה חצאית מקסי עם קפלים של Roman מנקסט ישראל
קנו for Roman Pleated Maxi Skirt מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
600?????? אני קניתי ב 300 חצאית פליסה אצלםבהד אובר הילס הייתי לפני כמה ימים ואין מידות
במלי הייתי.. אבל עולה שם בסביבות ה600. נראה לי זה יקר לחצאית
קניתי שם כמה בגדים... אוהבת את הסגנון שלהם600?????? אני קניתי ב 300 חצאית פליסה אצלם
תאמת אני קונה שם רק בגלל האיכות המחירים באמת יקרים!! אבל הבגדים נשמרים לאורך זמן גם אחרי הרבה כביסות
תודה!אני קניתי במלי שתי חצאיות פליסה אחת צבעונית- עלתה יקר יותר והשחורה בוודאות עלתה לא יותר מ250-300 וזה חצאיות שהם מוכרים כל הזמן ב2 אורכים בלי קשר לעונה העכשוית
קוראים לחנות "בלו"יש חנות חדשה מול שהחיינו בי"ם יש שם ים בגדים -אין לי מושג מה המחירים
אם את מגיעה למלי שווה לך כמובן לבדוק גם שם!
התכוונתי לא סריגראיתי במילא חתיכית פליסה שחור סריג
לא יקרה סביבות 100+
אני אוהבת סריג הן עומדות יותר יפה ומחמיאהתכוונתי לא סריג
הבגדים של מילא איכותיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: